in ,

Hazug felmérésekkel manipulál a Publicus és a Závecz!

Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni!

Kedves Olvasóink!

Emlékeznek, amikor a 2018-as választások előtt azt hazudták a liberális közvéleménykutatók, hogy „bezuhant a Fidesz” ? Előre megírtuk, hogy meg fogják írni ezt a hazugságot. Meg is írták! Aztán 2/3-dal nyertünk.

Előre megjósoltuk: a Medián kiadta a „Fidesz bezuhant” közvéleménykutatását: persze finomítottak rajta

Egy szó sem volt igaz az egészből!

Most azt próbálják elhitetni velünk, hogy Karácsony Gergely számára még van remény, és megírja a Publicus, hogy „titkos felmérésen” kimutatták, hogy fej-fej mellett Tarlós és Karácsony! Óóóó, hát persze! El akarják adni az ellenzéki szavazók felé, hogy még van remény, és le lehet győzni Tarlós Istvánt!

Kétségtelen, hogy az győz, aki több szavazatot kap, és ha a Fidesz szavazók, meg a Tarlóssal szimpatizáló nem-Fidesz szavazók nem mennek el szavazni, akkor Karácsony győz! De nem erről beszéltek a közvéleménykutatók (Publicis és Závecz), hanem arról, hogy a két jelölt fej-fej mellett van! EZ NEM IGAZ! EZ HAZUGSÁG! EZ MANIPULÁCIÓ!

A Századvég és a Nézőpontintézet szerint is 10% körüli előnye van Tarlós István főpolgármesternek! Ezt természetesen nem azt jelenti, hogy hátra kell dőlnünk, sőt, inkább még több embernek el kell mondani, hogy ha Karácsony Gergely lesz a főpolgármester akkor úgy szétveri a várost, ahogyan azt Zuglóval tette!

A tét tehát hatalmas, az ország fővárosáról van szó, és a jövőnkről! Ne adjuk oda egy tutyi-mutyi alkalmatlan Karácsony Gergelynek! A közvéleménykutatásoknak pedig ne dőljünk be! Egyiknek se! Főleg ne a liberálisoknak.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Jurák Kata jelenti – Az ellenzék miatt szív Szolnok – Kétmilliárdos kárt okozott Szolnoknak az ellenzék polgármester-jelöltje

Macron beleszólhat az olasz politikába, Orbán meg nem??? Már megint ordít a kettős mérce!