in ,

Kötter Tamás üzenete: sajnálom Lili, nem csak az iskolában, a politikában is bukta lesz

A magyar baloldal mindig, mindenhonnan elkésik

„A magyar baloldal mindig mindenhonnan elkésik.

Mivel száz éve mintakövető, ezért soha semmi újat nem tud kitalálni, de pont a követő magatartás miatt nincs is rászorulva a politikai, szellemi innovációra, hiszen a mindenkori komintern nem csak szakértőkkel, logisztikai és média segítséggel látja el, ideológiát exportál neki, hanem »hősöket« is.

Most éppen a second hand Gréta Thunberget, Pankotai Lilit.

Ám Lilit hiába maszkírozták a svéd aktivista hasonmásává, öltöztették fel laza trendinek, hiába vette fel a »nagy előd« dacos, néhol meg kínos görcsbe ránduló arckifejezését, mégsem működik a dolog.

Úgy tűnik, hogy megint lemaradtak.

A világ nem kiváncsi az ideológiai hisztériára; a »nagy kijózanító« orosz-ukrán háború és a hatására kibontakozó válság miatt a választók a józanságot, stabilitást és a nemzeti érdek képviseletét kérik számon a politikán.

Ez pedig idegen az internacionalista, ideológia által vezérelt baloldaltól.

Sajnálom Lili, nem csak az iskolában a politikában is bukta lesz.”

 

– írja Kötter Tamás.

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Disznószemű Vásárhelyi megint ledobta az ékszíjat: Marcsi szerint Magyarország lesz Európában az első 21. századi „teljes fasiszta diktatúra”

Hann Endre elk__ta. Hann Endre bácsi elvtárs sivalkodik, mert pert veszített – „Tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam” – Igen, tűrnöd!