in ,

Hajnali 13 órakor kelnek a momentumosok – A fotó, amely megsemmisítette Fegyőrék maníros kampányfilmjét

Egyetlen képpel semmisült meg a Momentum új kampányfilmje

Egyetlen képpel semmisült meg a Momentum új kampányfilmje – írja a Spíler blog, amely egyetlen, Fekete-Győr András által posztolt fotó közzétételével negligálta a feltehetően kemény, romkocsmákban összevágott momentumos videót.

A kampányfilm ugyanis azt próbálja elhitetni, hogy a momentumosok hajnalban kelnek és keményen dolgoznak a változásért, de közben Fekete-Győr András azzal dicsekszik egy fotómegosztó közösségi oldalon, hogy 12:55-kor (!!!) kel ki az ágyból. Fárasztó dolog ez a politika, na.   

Motiváló kampányfilmmel rukkolt elő a Momentum. A filmben az szerepel, hogy a momentumos gyerekek mennyire szétmelózzák magukat. Aztán előkerült egy kép, ami az egészet bedobta a kukába – írja a Spíler blog“Hogyan lehet elérni a változást? Cselekedj! Melózz! Kelj hajnalban! Állj ki és pultozz! Ne vegyél tudomást a hidegről! Kelj megint hajnalban!” – hirdeti a Momentum legújabb kampányfilmje. “A kisfilm arról szól, hogy a momentumos gyerekek mit meg nem tesznek azért, hogy megdöntsék a rendszert.

Szétmelózzák magukat. Hajnalban kelnek! Ami szerintük 5:30-kor van. Kimennek a hidegbe! Beszélgetnek az emberekkel! Határon túlra mennek! Nagyon durva (mint a rendőrmunka)! Iszonyat kemények! Kőkemények!” – foglalja össze a Spíler, amely ezután az atombombát is ledobja és egyetlen képpel semmisíti meg FeGyőrék amúgy sem hihető púderes kampánydumáit.

A Fegyőr által büszkén posztolt fotó ugyanis arról tanúskodik, hogy az állítólag hajnalban kelő elnök vasárnap 12:55-kor kecmereg ki az ágyából. “Kőkemények ezek a gyerekek!

Egészen biztos, hogy összedöntik a rendszert. Persze csak azután, hogy felkeltek 12:55-kor és megették anyuka főztjét, és letoltak egy kis délutáni alvást.

Még pont maradt pár órácska megbuktatni Orbán Viktort, mielőtt még bevonultak volna a bulinegyed valamelyik romkocsmájába” – szúrja oda a Spíler, és ehhez nincs is mit hozzátenni.

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

(forrás: Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az utca embere – Egyik ismerősöm megkérdezte tőlem, hogy miért vagyok ilyen “Fideszes.”

Nem stadion – Felújítják és bővítik a dunakeszi szakrendelőt