in ,

Az utca embere – Egyik ismerősöm megkérdezte tőlem, hogy miért vagyok ilyen „Fideszes.”

Olvasói levél

Egyik ismerősöm megkérdezte tőlem, hogy miért vagyok ilyen „Fideszes”, mikor régen nem is politizáltam. Mivel kicsit siettem, gondolkodás nélkül rávágtam : – Azért, mert 8 éve annyit kerestem 20 év munkaviszonnyal és tanári diplomával, mint amennyi most a minimálbér! Mindezt úgy, hogy 38%  személyi jövedelemadót fizettünk, most pedig 15 %-öt, amit hamarosan egy számjegyűre terveznek levinni. Azóta a fizetésem megduplázódott, a családi adókedvezményeket nem is számolva.

Minden ellenzéki párt adót akar emelni és én nem akarok újra 38 %-ot fizetni ! Nem akarok 25% -al több rezsit fizetni ismét, mint az előző szoclib kormány alatt !

Biztonságban akarom tudni a családomat és nem akarom, hogy Győr utcáin újra bevándorló tömeg hömpölyögjön, vadi új telefonokkal és drága szerkókkal, a várost teleszemetelve és egész nap a kávézók  teraszán tespedve, úgy, hogy a 17 éves lányomat néha úgy kellett elhúzkodnom, mert a szemük…mindent elárult. NEM AKAROM !!!!

Nekem a Fidesz már bizonyított. Mert állítólag az ellenzéki oldalak szerint lopnak, csalnak, de én ezt nem hiszem el, mert akkor hogy lehet, hogy ennek ellenére minden fejlődik és a gazdaság, kereskedelem, turizmus dübörög.

És igen, van még tennivaló rengeteg!

De én nem akarok lutrizni.

KÉREM EZT AZ ÉLETEMET BIZTONSÁGBAN TOVÁBBRA IS!

Mire ezt eldaráltam, tátott szájjal csak annyit tudott  mondani….Tyűűű hát…ez igaz..

Eöry Csilla

BRÉKING – Vona Gábor már fegyveres konfliktusról beszél (videó)

Hajnali 13 órakor kelnek a momentumosok – A fotó, amely megsemmisítette Fegyőrék maníros kampányfilmjét