in ,

Gyurcsány szerint hazafi – Metropol: Mártha Imre egy háromgyermekes édesanyán állt bosszút – Egy igazi féreg

Személyiségi jogait is durván megsértve, közzétették a kirúgott édesanya nevét a közművek hivatalos Facebook-oldalán.

Miután kiderült, hogy sok más közműdolgozó mellett elbocsátottak egy háromgyermekes családanyát is, Mártha Imre és cége személyiségi jogokat is megsértve állt bosszút. Közzétették az édesanya nevét a közművek hivatalos Facebook-oldalán – számolt be cikkében a Metropol.

Miközben az elbocsátás előtt nem sokkal még jutalmazták a 12 év folyamatos munkaviszonnyal rendelkező anyát,

most a nevét kiírva a Facebookra azt állították, hogy saját maga az oka annak, hogy utcára került.

„Elégedetlenek voltak a munkavégzésével” – írták most nyilvánosan róla annak ellenére, hogy az édesanya csak jutalmat kapott a Fővárosi Közterület Fenntartónál, fegyelmit soha! Ráadásul a kirúgásakor még jó referenciát is ígértek neki – most meg azt írják ki róla a Facebookon – a teljes nevével együtt -, hogy „munkája elégtelen színvonalú volt”…

„Karácsony Gergelynek nincs fogadóórája”

A lap szerint ezután az asszony hiába próbált segítséget kérni Mártha Imrén át Tüttő Kata főpolgármester-helyettesig mindenkitől a fővárosban. Hiába adta be jelentkezését a közműcéghez több állásra is, válaszra sem méltatták. Egy rendezvényen még személyesen Karácsony Gergelytől is segítséget kért, de ő előbb máshoz küldte, majd

Karácsony emberei levélben azt közölték vele, hogy a főpolgármester úrnak nincs személyes fogadóórája, és sajnálják, ha nem elégedett az intézkedéssel, vagyis hogy kirúgták az állásából.

Karácsony Gergely pont egy héttel az asszony kirúgása előtt jelentette be, hogy nagy bajban van a főváros, ezért spórolni kezd. Karácsony ekkor utalt arra, hogy hamarosan egy nagy holdingba tömörítik a budapesti közműcégeket, és megígérte, hogy bár lesznek leépítések, a hétköznapi munkavállalókat ez nem fogja érinteni.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

22 hang leütéséért liberális kirekesztés – Mutatjuk mi volt Szakcsi Lakatos Béla „bűne”: zongorázott – Videó – Kiállunk Szakcsi Lakatos Béla mellett!

Ha ha ha! Brüsszeli portál: kifutott az ellenzék az időből a népszavazás kapcsán