in , ,

22 hang leütéséért liberális kirekesztés – Mutatjuk mi volt Szakcsi Lakatos Béla „bűne”: zongorázott – Videó – Kiállunk Szakcsi Lakatos Béla mellett!

Kiállás Szakcsi Lakatos Béla mellett

Ha Szakcsi Lakatos Béla huszonéves lenne, ezek után nem lenne jövője feltehetőleg a kulturális életben, a zene világában pedig munkája sem, vagy ha lett volna, azonnal kirúgták volna mindenhonnan. 

 

Mutatjuk mi volt a bűne a frissen Petőfi-életműdíjas, Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész és zeneszerző Szakcsi Lakatos Bélának.

EZ:

 

Ez a 22 darab hang. 22 hang leütése elég, hogy a liberális „demokraták” kirekesszék a másikat. Nem az ő nótájukat játszotta, nem énekelt NOÁRT, de nem idézett Esterzházy Pétert sem. És ez nagy baj. Nagyon nagy.

Leütött 22 billentyűt. Ennyi elég is a kirekesztéshez. És még ők mondják magukról, hogy toleránsok, befogadók, elfogadók.

Noár hallgat, meg a többi libsi is, pedig csak egy művészről van szó, aki leütött a zongorán 22 hangot. Megbocsáthatatlan bűn!

 

Mi viszont kiállunk mellette!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Szakcsi Lakatos Béla reagált az ellenzéki támadásokra: nemsokára meghalok, nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?

Gyurcsány szerint hazafi – Metropol: Mártha Imre egy háromgyermekes édesanyán állt bosszút – Egy igazi féreg