in ,

Folytatódik az emberek vakítása – A bolgár markotányos lehet a befutó a baloldalon – Videó

Klárika a ringben

Bár a baloldali miniszterelnök-jelölti előválasztás részletei még tisztázatlanok, annak legesélyesebb indulója egyértelműen Dobrev Klára lehet – értesült a Magyar Nemzet. Jakab Péternek vagy a Momentum jelöltjének lényegében semmi esélye, Márki-Zay Péternek már inkább, de Dobrevet egyedül Karácsony Gergely szorongathatná meg. Az a Karácsony, akit a legutóbbi felmérések szerint még a baloldali választók is alkalmatlannak tartanak a kormányfőségre.

A Magyar Nemzet cikke szerint egyelőre csak az biztos, hogy a baloldali pártok korábbi bejelentésüknek megfelelően október 23-ig meg akarják nevezni közös miniszterelnök-jelöltjüket, az előválasztás részletei azonban továbbra is tisztázatlanok. Így jelenleg nem tudható, hogy kik, milyen támogatottság alapján, meddig jelentkezhetnek be a castingra, de az sem, hogy csak pártok lehetnek-e majd jelölő szervezetek – tudta meg a lap a Gyurcsány Ferenc forgatókönyve szerint zajló baloldali egységesülésre rálátó forrásokból, akik a csúszást elismerve azt hangoztatták, hogy legkésőbb február végéig ki kell dolgozni az előválasztás szabályait. Bár hivatalosan még senki nem jelentette be indulását, Dobrev Klára, Márki-Zay Péter és Jakab Péter minden bizonnyal megméretteti magát, korábbi közlése szerint a Momentum is állít saját jelöltet, Karácsony Gergely pedig egyelőre azt állítja, hogy nincsenek ilyen ambíciói, ám a főpolgármester szélkakas-politikája és szavahihetősége alapján erre nem kell mérget venni. – írja a pestisracok.hu a Magyar Nemzetre hivatkozva.

 

 

Egyet ne felejtsünk! És ebbe a csapdába a jobboldal se lépjen bele: az egész előválasztósdi csak egy marketing esemény! Arról szól a sztori, hogy rólunk szóljon minden! A sztorit felépítették az önkormányzati választások előtt is, és bejött. Ne feledjük, itt egy videó 2018 elejéről, amikor még az emberek azt sem tudták, ki az a Karácsony Gergely! 

Íme a döbbenetes videó 2018-ból, amikor az emberek még azt sem tudták, kicsoda Kamu Geri:

Most pedig itt van ez a bolgár téglafejű. Már alig várjuk, hogy 2022-ben elküldjük vissza Bulgáriába!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hahó, ellenzék, ezt olvassátok! 2021-ben is mentesülnek a négy- vagy többgyermekes édesanyák az szja alól

Hoppá! Bayer Zsolt petíciót indít a baloldal halálkampánya ellen!