in ,

Hoppá! Bayer Zsolt petíciót indít a baloldal halálkampánya ellen!

Bayer Zsolt petíciót indít: „Ne tűrjük tovább a Krekó-félék gazemberségét!”

etíciót indít Krekó Péter balliberális elemző oltásellenes kampánya miatt Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája. A Political Capital vezető munkatársa egy brüsszeli lapnak adott interjúban ugyanis azt mondta: “ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket”. Bayer azt követeli, hogy a baloldal határolódjon el az elemzőtől és tisztességtelen kijelentésétől.

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája a Citizengo.org oldalán indított petíciót a baloldal oltásellenes kampánya miatt. Szavai szerint eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért.

 

Ellenkezőleg: azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mint ismert, Krekó Péter balliberális elemző a brüsszeli Politco.eu című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon a kormány ellen. Bayer Zsolt minderre úgy reagált:

A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat

– fogalmazott az ismert publicista. Bayer Zsolt hozzátette: mintha csak vezényszó lett volna Krekó véleménye, a Jobbik ki is adott egy közleményt, amelyben tiltakozott a koronavírus elleni orosz vakcina hazai használata ellenBayer szerint azonban “a kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében!”

 

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről. Amint Szabó Dezső mondta: Minden magyar felelős minden magyarért! Meg kell mutatnunk ezeknek a semmitől vissza nem riadó gazembereknek, hogy most értek el ahhoz a határhoz, ahonnét vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell a következményekkel! Mi, felelős magyar állampolgárok és hazaszerető polgárok aláírásunkkal fejezzük ki azon véleményünket, hogy ez nem férhet bele sem a politikai küzdelmekbe, sem a szabad vélemény- és szólásszabadság kereteibe! Aláírásunkkal pedig azt is kifejezésre juttatjuk, hogy nem tűrjük tovább sem az ilyen megnyilvánulásokat – sem pedig a hozzá hasonlók cinkos hallgatását! Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba! Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől!

– hangsúlyozta Bayer Zsolt, író-publicista, a Magyar Nemzet munkatársa.

A petíciót a www.citizengo.org oldalon írhatják alá.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Folytatódik az emberek vakítása – A bolgár markotányos lehet a befutó a baloldalon – Videó

Érdekes képecskék Barack Obamáról és George Clooneyról