in

Fidelitas: Juhász Péter távozzon a közéletből!

Az Együtt elnökének lemondását, képviselőjelöltségének visszavonását és a közéletből való távozását követeli a Fidelitas

Az Együtt elnökének lemondását, képviselőjelöltségének visszavonását és a közéletből való távozását követeli a Fidelitas. 

A Fidesz ifjúsági szervezete szerint Juhász Péter már akkor alkalmatlanná vált az emberek képviseletére, amikor drogügyei okán korábban jogerősen kétszer is elítélték kábítószerrel való visszaélés miatt. A második és harmadik kerületi bíróság nyilvánosságra került per anyaga szerint tettlegesen bántalmazta és begyógyszerezte volt élettársát és kiskorú gyermekei előtt drogozott. Juhász Péter széles vigyorral hallgatta végig a Fidelitas sajtótájékoztatóját.

Párkányi Eszter, a Fidelitas külügyi és uniós kabinetének a vezetője:

Mélységesen felháborítónak tartjuk, hogy egy ilyen ember a választópolgárok bizalmát kérje, ezért felszólítjuk, hogy ne induljon a választásokon és távozzon a magyar közéletből! Többszörösen bizonyította ugyanis, hogy méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez, méltatlan a magyar emberek képviseletére, hiszen ez a fajta viselkedés minden mérce szerint elítélendő.

Várjuk, hogy az ellenzéki pártok is elhatárolódjanak Juhász Pétertől, úgy gondoljuk, hogy jóérzésű ember nem vállalhat közösséget egy olyan emberrel, aki kezet emel egy nőre.

ECHO TV – A nemzet hangja

(forrás:www.echotv.hu)

Lánczi Tamás: Külföldi érdekcsoportok erőltetik az ellenzéki összefogást

Márki-Zay Péter beindította a balliberális gőzhengert Hódmezővásárhelyen: jönnek Botka emberei