in ,

Fegyőr úgy változtatja hetente a véleményét, mint más az alsógatyáját

Íme a hiteles politikus

A román Fegyőr roppant hiteles politikus. Ismét nagyot alkotott.

A mai magyar hányinger közéletben mindenki mond mindent, mintha tegnap nem is lett volna. Mintha nem emlékeznénk arra, hogy egy politikus tegnap mit mondott, vagy milyen nézeteket vallott. Nem arról van szó, hogy nem tud egy politikai közösség átalakulni, vagy az évek folyamán megváltozni, irányt váltani, mert annak is van létjogosultsága: felnő egy poiltikusgeneráció, megváltozhatnak a nézeteik, ami teljesen rendjén van (pl. Fidesz).

Itt valami egészen másról van szó. Itt és most az általános kommunikációról, a heti mókuskerékről beszélünk. Arról, hogy tegnap valaki még egy nemzeti párt, melynek alapító dokumentumában egy Gyurcsány ellenes doktrína van megfogalmazva, mára pedig már összefognak vele. Egy ilyen 180 fokos fordulattal konkrétan szájba sz*rják saját választóikat, elárulják őket.

De még ennél is érdekesebb, amikor hetente változik egy politikai közösség véleménye valamiről. Ilyen párt a mindent tagadás pártja, a Momentum. Néhány hét alatt teljesen megváltozott a véleményük. Mutatjuk miről van szó:

 

Látják? Ez ma a Momentum. Ma még ezt gondolják, holnap meg amazt. Nincsen ezeknek gyökerük, se semmi elképzelésük Magyarországról. Nincsen hitvallásuk, nincsen hazaszeretetük. De egyvalamijük van: a nihil, a pillanat nihilje, az érdekek, az önérdek keresése,  és a hatalom akarása. Másuk nincs. De ez semmi.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A magyar közélet pofonegyszerű – Mindig az ellenkezője igaz annak, amit a baloldal mond!

Ma 13 éve, hogy Horn Gábor szó szerint elküldte a p…. ba Gyurcsányt – Videó