in ,

Ma 13 éve, hogy Horn Gábor szó szerint elküldte a p…. ba Gyurcsányt – Videó

Ma 13 éves a „nem azt mondták, Feri!”

Videóban idézzük fel Horn Gábor legendás mondatait.

Íme a videó:

 

 

 

Ma tizenhárom esztendeje, hogy 2008. március 9-én megtartották az úgynevezett „szociális népszavazást”, mely a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlését célozta, eredménye pedig az MSZP– SZDSZ-kormánykoalíció felbomlása, hosszabb távon pedig Gyurcsány Ferenc bukása miniszterelnökként – emlékeztet a híradó.hu.

A 13 évvel ezelőtti este ikonikus pillanata volt, amikor Horn Gábor – aki mostanában Bige László milliárdos nagyvállalkozónál járhatott, hogy mit szervezhettek, arról itt írtunk – reagált ( a Hír TV kamerája előtt, bár ezt ő nem tudhatta) Gyurcsány értékelő beszédére.

Az eredmények ismeretében tartott beszédében a kormányfő így magyarázta a bizonyítványt: „Nyilván vannak olyanok, akik erre a nagyon konkrét kérdésre mondtak nemet. Azt mondták, hogy »ha nem muszáj fizetni 300 forintot, akkor én inkább nem fizetnék 300 forintot«.” Gyurcsány 300 forintos mondatára reagálva hangzott el az azóta szállóigévé vált mondat, mely szerint „nem azt mondták, Feri, azt mondták menj a p*csába! Valljuk be!”

(mandiner.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Fegyőr úgy változtatja hetente a véleményét, mint más az alsógatyáját

Kötter Tamás: minden fegyverből tüzelni kell a baloldalra