in ,

A magyar közélet pofonegyszerű – Mindig az ellenkezője igaz annak, amit a baloldal mond!

Gyerekjáték az egész

Van olyan kollegánk, aki mögött már 30 évnyi közéleti tapasztalat van, a többségünk fiatal, nem élték meg még igazán a Rendszerváltás mikéntjét.

A tapasztaltabbakra szoktunk hallgatni. És bizony nekik jó megfigyeléseik vannak. A közélet titokzatos, kusza mezején sok fiatal nehezen igazodik el manapság. Ehhez adunk egy pofon egyszerű útmutatót. Mondhatni gyerekjáték az egész magyar közélet. Olyan szinten leegyszerűsödött minden, hogy talán ilyen még a magyar közéletben nem is volt. A dolgok mögé kell nézni, manapság már sosem azt kell figyelni, hogy mit mondanak a politikában, hanem azt, hogy ki mondja. És éppen ezért olyan óvodás a mai közélet, ezért olyan érthető, és nyilvánvaló minden.

Tehát a képlet, a megoldás, az alfája és omegája a magyar közéletnek a következő: mindig annak az ellenkezője igaz, amit a balliberálisok mondanak. Tehát állítson bármit a baloldalra átállt Jobbik, röfögjön akármit Jakab, vagy a Momentum, netán az MSZP, vagy a DK, annak mindig, de MINDIG az ellenkezője igaz!

Mondtuk, hogy nagyon egyszerű lesz, de tényleg ez a megoldás.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megdőlt az “éhező magyarok” baloldali mítosza – 4 millió éhező országa, mi? A magyarok Európa legelhízottabb nemzete!

Fegyőr úgy változtatja hetente a véleményét, mint más az alsógatyáját