in

EZ DURVA! – Tusup törölte Katinka Facebook oldalát – Odalett félmillió követő!

Azért ez nem szép Tusuptól

Eltűnt a Facebookról Hosszú Katinka sportolói oldala, amelyen több mint félmillióan követték a háromszoros olimpiai bajnokot. Hosszú Katinka egy másik közösségi médiafelületen, az Instagramon jelentkezett magyarázattal.

 

Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-el voltunk a kezelői és nem én töröltem le… Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok Veletek.

Hosszú Katinka csütörtökön reggel a Facebookon jelentette be, hogy szakít Shane Tusuppal, mert nem tudták a házasságukat rendbe hozni. Az olimpiai bajnok úszónő Facebook-oldala csütörtök este vált elérhetetlenné. Csütörtökön késő este Shane Tusup nyílt levelet tett közzé, amelyben közölte, hogy Hosszú Katinka megcsalta őt egy másik úszóval, Dudás Dániellel. Hosszú húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Katinka pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.

(Pestisracok.hu)

Teljes káosz Franciaországban! – A francia belügyminiszter megígérte, hogy felszámolják a párizsi migránstáborokat

HOPPÁ! – Fegyvergyártás Magyarországon – 200 ezer darab cseh tervezésű pisztoly, géppisztoly és gépkarabély licencgyártása kezdődik meg Magyarországon