in ,

Ez az Geri, legyél csak miniszterelnök-jelölt! Szétverted a fővárost, mi pedig 2022-ben “megjutalmazunk” téged

Hajrá!

Itt van ez a totálisan amatőr, balfasz, töketlen, aljas gazember, aki jelenleg Budapest főpolgármestere. Nem tudjuk ki volt az az állat, aki képes volt rá szavazni, de tapsoltak neki rendesen a pesti prolik. Meg is lett az eredménye. Budapest lejtőn, totális lejtőn. Balos haverjai a kerületeket szétverték, ő pedig a fővárost cseszi szét hatalmas iramban. Konkrétan azzal, hogy nem csinál semmi, járatja a hazug pofáját a Facebookon, de tenni nem tesz semmit. Ja de: plakátol. Plakáterdő, gyűlölködő plakáterdő, az már van.

Egyre több a felháborodott budapesti lakos, megkockáztatjuk, ha ma lenne a főpolgármesteri választás, még a külföldi +90 ezer szavazóval sem tudná megnyerni a választásokat. Másfél év alatt sikerült saját magát megutáltatnia ennek a balfasznak.

Erre jön és bejelenti, hogy jelölteti magát ez a seggfej. Hajrá Geri, nyerd meg az előválasztást, legyél csak miniszterelnök-jelölt, újra! Egyszer elbuktál, most újra el fogsz! De kegyetlenül! Már viszket a tenyerünk, alig várjuk, hogy te legyél a moslék miniszterelnök-jelöltje!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Plakátkampányra van pénz, formaruhára nincs a BKV-nál

Bayer Zsolt exkluzív videóüzenete Jakabéknak: „Ti magatok vagytok a gyalázat.” Videó