in ,

Bayer Zsolt exkluzív videóüzenete Jakabéknak: „Ti magatok vagytok a gyalázat.” Videó

Bayer azt javasolja Jakabnak, hogy olvasgasson Cyrano de Bergerac-ot

 

Videóban üzent az ellenzéki képviselőknek. Az apropó a hétfői parlamenti nyitóülés, ahol több ellenzéki politikus élesen kikelt a miniszterelnök ellen, sokszor a személyeskedés határáig is elmenve.

 

ÍME A VIDEÓ (egy kis türelem, és betölti):

Üzenet az ellenzéki képviselők részére!

Mocskosan ordibáló politikusokkal van tele az Országház. Na most adok nekik egy tanácsot, kukkantsuk csak meg, hogy mit!

Közzétette: Bayer Zsolt Hivatalos oldala – 2021. február 18., csütörtök

 

„Olvasgassanak Cyrano de Bergerac-ot. Azt a – a nagy monológból azt a hallhatatlan sort, hogy »Mondhatta volna szebben, kis lovag!«”. – üzente Jakabnak, Szabó Tímeának, és Hadházynak a jobboldali publicista.

„És semmiképpen se jöjjenek azzal a jól bevált mondattal, hogy » na, de a Bayer Zsolt szokott csúnyán beszélni«. Persze, csak drágáim, van egy pici különbség! Én nem vagyok politikus, nem vagyok megválasztott parlamenti képviselő, én nem ülök bent az Ország Házában, ha úgy tetszik, a demokrácia szentélyében, úgyhogy ami titeket kötelezNE, engem nem kötelez” – szögezi le Bayer.

„Amikor ti ott fölálltok, és ocsmány stílusban üvöltöztök, akkor nem azt gyalázzátok meg, akit szándékotok szerint meg akartok gyalázni, – speciel a miniszterelnököt – a helyet gyalázzátok meg, a hely szellemét […..] és még csak nem is saját magatokat, hiszen benneteket nem lehet meggyalázni, mert ti magatok vagytok a gyalázat” – mondta a videóban Bayer.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez az Geri, legyél csak miniszterelnök-jelölt! Szétverted a fővárost, mi pedig 2022-ben “megjutalmazunk” téged

Na libernyákok! Lehet Orbánék után csinálni! Így növekedett folyamatosan az ápolók száma hazánkban