in ,

Érzéketlen svédek: nem fogadnak be egyetlen ukrán menekültet sem! Bezzeg, ha illegálisak

Érdekes…

Egy érdekes hírecske:

 

A miniszterelnök nem kíván egy esetleges háború kirobbanása esetén korlátlanul ukrán menekülteket befogadni, annak ellenére, hogy hazájába folyamatosan érkeznek a Közel-Keletről és Afrikából dokumentumokkal nem rendelkező illegális bevándorlók – írja a V4NA Hírügynökség.

 

Svédország – amely évek óta korlátlanul fogad be illegális bevándorlókat Afrika instabil régióiból és a Közel-Keletről – egy esetleges háború esetén nem lenne hajlandó korlátlanul ukrán menekülteket befogadni – jelentette ki Magdalena Andersson miniszterelnök. Hozzátette, hogy Svédország nem lesz az ukrán menekültek egyik fő befogadó országa. Elmondása szerint már tárgyalt az Európai Unióval arról, hogy korlátozzák az ukránok Svédországba való beutazásának lehetőségét.

Az uniós kollégáimmal folytatott megbeszéléseim során világosan kifejtettem a véleményemet arról, hogy soha többet nem térhetünk vissza a 2015-ös helyzethez. Az országoknak közösen kell felelősséget vállalni az Európai Unióba érkező menekültekért. 2015-ben Svédország nagyobb felelősséget vállalt a migránsok befogadásával, mint bármely uniós ország. Most azonban más országoknak kell megtennie ugyanezt.

 


– olvasható a magyarnemzet.hu -n.

 

Érdekes, egyébként továbbra is fogadnak be illegális bevándorlókat. Tehát ott tartunk, hogy illegális bevándorlók egy idegen kultúrából oké, ukrán menekültek, valódi menekültek egy európai országból pedig nem oké.

Döbbenet. Na, ezek a svédek. Szégyen.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bayer keményen üzent Szabó Tímeának: az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a p…a

Mészáros Lőrinc budapesti szállodái megnyitják kapujukat az Ukrajnából menekülők számára – Eközben Bige László bezárja a gyárát, mert magasak az árak