in ,

Bayer keményen üzent Szabó Tímeának: az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a p…a

MINEK NEVEZZELEK?

Szabó Tímea szerint a „stratégiai nyugalom” azt jelenti, hogy „Orbán nem tudja, mit mondjon”. Mert ugye, a „Putyin pincsije”, és így tovább, csak a szokásos. 
Ez a mi ellenzékünk úgy 12 éve beledugta a fejét a saját valagába, és azóta képtelen kihúzni onnan, legalább egy-egy pillanatra akár, véletlenül.

Én persze pontosan tudom, mit kellene mondani például erről a Szabó Tímeáról.
De nem mondom. Nem mondhatom. Ugyanis ha mondanám, olyan lennék, mint az azóta elhunyt Homonnay, aki karácsonykor végezte be életét egy római homokosbár vécéjében, egyedül, szomorúan -hogy végezte volna másképp?-, s aki, amíg élt, minden nap leírta a facebookján, hogy:

„Az én fideszes ismerőseim gyáva férgek.”
„Kurva anyját az összes fideszesnek, áprilisban szavazzál!”
„Mikor takarodik már el az összes rohadék fideszes a kurva anyjába, és mikor nem lesz ciki Európában az, hogy magyar ok vagyunk – mert ma az.”
„Erzsikém szerint legyen bolhás minden fideszes. Szerintem meg legyen átkozott minden fideszes.”
„Rohadjon meg a Fidesz. Meg azok is, akik rájuk szavaznak.”
„Novák Katalin egy ostoba, hülye picsa. Szégyen, hogy ilyen valaki Európában államtitkár lehet. Aki hallja, adja át. Az ilyen seggfejek miatt magyünk ki jövőre is a Pride-ra. Sokan.”

Ez a Homonnay a vele egylényegű Perintfalvy szerint tele volt szeretettel, sőt, maga volt a szeretet, és félt is szegény, nehogy bántsák.

Ez a Homonnay volt az egész ellenzék egyik példaképe, nagy szerelme. Csak halkan, párás szemekkel volt szabad kiejteni a nevét, s mindjárt utána azt kellett üvölteni hörögve, hogy „a Bayer milyen ocsmányul beszél” – de hát, ez egy ilyen műfaj. A fejeddel a valagadban ennyi látszik a világból. A Homonnay meg nem megy ki a Pride-ra. Minden a helyére kerül.

S mindezt csak azért elevenítettem fel, hogy világos legyen: meg tudnám nevezni Szabó Tímeát, eléggé pontosan, csak akkor olyanná válnék, mint a Homonnay. Meg a Perintfalvy.

Ezért maradjunk annyiban: Te buta vagy, Tímea. Ostoba. De ez a kisebbik baj veled. A nagyobb baj, hogy hozzád hasonlóan aljas, gonosz, rosszindulatú embert lámpással kell keresni.
És ezen már nem fog semmi sem segíteni.

Az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a picsába. (Na tessék, csak kibújt a Homonnay…)

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

 

Add tovább!

Németh Balázs: a gonosz árstop miatt túl olcsó a 95-ös és a dízel

Érzéketlen svédek: nem fogadnak be egyetlen ukrán menekültet sem! Bezzeg, ha illegálisak