in , ,

Elkezdte megalázni Magyarországot az EU és az USA – Akarjuk mi ezt? Kell nekünk ez a NATO és az EU?

Megéri megalázva élni?

Belekényszerített szerepeket vett fel a magyar kormány, de minek?

Minek nekünk a GDP 4%(+5)-a? Megy ez egyedül is! Minek alázzuk meg magunkat olyan összegekért, ami nem a világ?

Nézzük, hogyan alázzuk magunkat:

  • fura lényeket fogadott Novák Katalin a hivatalában, nyilván ez is egy feltétel
  • elindulhatott pár hete a Tilos rádió újra
  • folyamatosan újabb feltételeket szabnak a nekünk járó pénzekért cserébe
  • hitelt adunk Ukrajnának, nem is keveset

 

Közben az USA nagykövete folyamatosan alázza hazánkat.

Kell ez? Elvagyunk mi NATO nélkül is és mint látható a lengyelekhez becsapódó rakétán, szelektíven működnek a NATO bizonyos cikkelyei. Meg sem lepődünk. Ha megtámadnának újra minket valakik, a NATO úgyis félrenézne, ilyenkor sem a négyes sem az ötös cikkely nem számít. Nem hiszitek? Ne akarjátok kipróbálni.

 

Az EU mit csinál? Tolvajok, bűnözők igazgatják, sms-ben intéznek vakcinát, ki tudja milyen pénzekért cserébe. Az EU fő emberének gyermekei egytől egyik Amerikában élnek, a férje a Pfizernél dolgozik: fogott, netán küldött emberek.

Miért hagyjuk magunkat csicskáztatni? Miért hagyjuk, hogy megalázzanak minket?

Keressünk más szövetségeseket, velük foglalkozzunk, ne annak a nyugatnak legyünk a hátsójában tövig, akik miatt 1920-ban hazánkat szétdarabolták!

EZEK UGYANAZOK!

És ettől még nem fog jobban tetszeni nekünk a Mi hazánk, mert tudjuk honnan jöttek és kicsodák: megélhetési politikusok.

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

 

További híreink:
A szavak ereje – Mondjuk ki bátran: Magyarország jogállamFürjes Balázs: Breaking news! Karácsony Gergely tényleg meghátrál, és feladja a dugódíj tervét?A disznószemű Vásárhelyi szerint a magyarok a saját bőrükön érzik a diktatúra érintését – Elemezzük ki ezt a gondolatotGuruló dollárok – Megsemmisítő akcióval és videóval állt elő a Fidelitas. Íme – VideóA főpolgármesternek el kell tűnnie a közéletből – Örökre!Itt a vége! Budapest autósközlekedése leáll – Közel kerültünk hozzá, hogy teljesen ellehetetlenítsék az autósokat Budapest egyik belső kerületébenA kormány teszi a dolgát – Szijjártó: két nagyon fontos projektbe vágtunk bele Magyarország energiaellátásának biztosítása érdekébenRendkívüli hír: Biden kampánycsapata kézivezérelte a TwittertHoppá! Újabb nyugdíjemelés várható januártólEgy kárpátaljai magyar üzenete – Nyílt levél a kárpátaljai magyarok hátára céltáblát rajzoló Karácsony GergelynekMost érkeztek a fontos adatok – Hivatalos: a magyarok háromnegyedét nem érintik az elszabaduló energiaárakMegy ezerrel a trollkodás – Kocsis Máté: kiszivárgott a Gyurcsány TV műsorterve! Itt közzétesszük 📺Azonnal ki kell rúgni minden tanárt, aki nem veszi fel a munkáját és nem oktatja gyermekeinket!Demkó Attila: Belgium nyugisan veszi az orosz gyémántot – Amellett, hogy Európa egyre nagyobb tételben veszi az orosz LNG gáztOrbán Viktor: az EU baloldali kormányt szeretett volna látni Magyarország élén, ezért nem adták időben oda a nekünk járó pénzeket, helyette gurítottak dollárokat a baloldalnak (VIDEÓ)

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ekkora balhé még nem volt – Hazugságot terjesztő, trágár balos portált is pénzelt Bajnai bizalmasának amerikai szervezete

Ez a Hont egyre jobb – Hont András üzent Jakabnak és Majkának: csináljátok a négy fal között!