in , ,

Ez a Hont egyre jobb – Hont András üzent Jakabnak és Majkának: csináljátok a négy fal között!

A publicista javasolt ezen felül egy alternatív konfliktuskezelési módszert is a marakodóknak.

Ahogy azt korábban megírtuk, társadalomkritikus szerzeménnyel rukkolt elő Majka és Molnár Tamás. Az „Azt beszélik a városban” című dalban nem kímélte a két zenész a hazai politikai „elitet”,  legyen az kormánypárti vagy ellenzéki. A „parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek” részt viszont Jakab Péter különösen a szívére vette, legalábbis a piros pulóveres, kiskutyás videója után immár másodjára üzent Majkának. Röviden, tömören:

Nem csitulnak az indulatok Jakab Péter is Majka között, a cicaharc legújabb felvonásában Jakab beszólt Majkának, hogy ő bezzeg példát mutatott…

Hont András megelégelte a dolgot, Jakab Facebook-posztja alatt szólt be a két pörlekedőnek:

Ezt nem lehetne valami MMA-meccsel elintézni? De legalábbis csináljátok a négy fal között.”

 

 

 

 

 

 

További híreink:
A szavak ereje – Mondjuk ki bátran: Magyarország jogállamFürjes Balázs: Breaking news! Karácsony Gergely tényleg meghátrál, és feladja a dugódíj tervét?A disznószemű Vásárhelyi szerint a magyarok a saját bőrükön érzik a diktatúra érintését – Elemezzük ki ezt a gondolatotGuruló dollárok – Megsemmisítő akcióval és videóval állt elő a Fidelitas. Íme – VideóA főpolgármesternek el kell tűnnie a közéletből – Örökre!Itt a vége! Budapest autósközlekedése leáll – Közel kerültünk hozzá, hogy teljesen ellehetetlenítsék az autósokat Budapest egyik belső kerületébenA kormány teszi a dolgát – Szijjártó: két nagyon fontos projektbe vágtunk bele Magyarország energiaellátásának biztosítása érdekébenRendkívüli hír: Biden kampánycsapata kézivezérelte a TwittertHoppá! Újabb nyugdíjemelés várható januártólEgy kárpátaljai magyar üzenete – Nyílt levél a kárpátaljai magyarok hátára céltáblát rajzoló Karácsony GergelynekMost érkeztek a fontos adatok – Hivatalos: a magyarok háromnegyedét nem érintik az elszabaduló energiaárakMegy ezerrel a trollkodás – Kocsis Máté: kiszivárgott a Gyurcsány TV műsorterve! Itt közzétesszük 📺Azonnal ki kell rúgni minden tanárt, aki nem veszi fel a munkáját és nem oktatja gyermekeinket!Demkó Attila: Belgium nyugisan veszi az orosz gyémántot – Amellett, hogy Európa egyre nagyobb tételben veszi az orosz LNG gáztOrbán Viktor: az EU baloldali kormányt szeretett volna látni Magyarország élén, ezért nem adták időben oda a nekünk járó pénzeket, helyette gurítottak dollárokat a baloldalnak (VIDEÓ)

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Elkezdte megalázni Magyarországot az EU és az USA – Akarjuk mi ezt? Kell nekünk ez a NATO és az EU?

Végre egy jó hír! Lemondott a Transtelex főszerkesztője