in ,

Egy tökéletes kérdés – Hont András meglepő kérdése Hegedüs Zsuzsa műbalhéját követően

A publicista nem a miniszterelnöki tanácsadót, hanem a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökét látja az elhíresült szociológusban

A publicista nem a miniszterelnöki tanácsadót, hanem a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökét látja az elhíresült szociológusban, és ebben a minőségében faggatná őt.

 

A mellékszereplő nem csupán a több tíz millió forintot, több értékes borszettet, sofőrt + Audit fölemésztő miniszterelnöki főtanácsadó volt – szemlézte Hont András véleményét a Mandiner.

„Engem igazából csak egy érdekel a lemondott, nem is mondott le, lemondott, de meggondolta magát, szerinte náci beszéd, nem is náci beszéd, náci beszéd, de korrigálta, barátok, mégsem azok satöbbi sagából. A mellékszereplő nem csupán a több tíz millió forintot, több értékes borszettet, sofőrt + Audit fölemésztő miniszterelnöki főtanácsadó volt, de közpénzzel – így az MVM és az MNB által – bőkezűen támogatott Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnöke is. Ami érdekel: és jóllakott?” – szemlézte Hont András írását a Mandiner.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!


 

 

Pilhál Tamás: visszakéredzkedik Orbánhoz az áruló

A sátánista Tótawé hörög, csak nem céges autóval furikázik? Hát mostantól Te fizeted a benzint! Van rá havonta pár milliód