in , ,

A sátánista Tótawé hörög, csak nem céges autóval furikázik? Hát mostantól Te fizeted a benzint! Van rá havonta pár milliód

Mit hörög, vinnyog

Vinnyog, mint egy iskoláslány. Rettenetesen férfiatlan ezt a Tóta W.  A sátánizmust nem csak hírből ismerő (nomen est omen) „úriembert” zavarja a benzinárstopos legújabb intézkedés, miszerint cégek, céges autókkal nem lehet már kedvezményesen tankolni.

 

Így nyivákol a csávó:

„Nagyvonalú vállalásaink Európa felé: »A kormány által kezdeményezett jogalkotást megelőzően a társadalmi konzultációra időt kell biztosítani, valamint a rendkívüli jogalkotási lehetőségek arányát csökkentik.« Tessék, kedves vállalkozók (kivéve taxisok), kaptatok egy órát felkészülni!” – írta Tóta W. Árpád Facebook-oldalán reagálva a bejelentésre.

Updatelt ökölszabály, avagy így gondozd a magyarodat: ne azt figyeljék, amit Navracsics hazudozik, hanem amit Orbán Viktor tesz!”

– jegyezte meg az újságíró.

 


 

Nohát, nohát, csak nem céges autóval furikázik a sátánista bácsi? Ezért e nagy nyivák?

 

Tisztelt újságírónak látszó úr: nem hőbörgünk, nem nyivákolunk, nem játszunk forradalmárosdit.

Íme válaszunk Tóta W. -nek, méghozzá egyenesen egy korábbi Tóta W.tól:

Figyelj ide, apafej. Vegyük át még egyszer ezt a rendszert, amiben élünk. Megkeresed a gazdit, beikszeled, és húzol haza. Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni.

Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit – Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni.

 

– üzeni egy korábbi Tóta W. a mai Tóta W.-nek.

Na, ehhez tartsd magad, faszikám.

Puszi!

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Egy tökéletes kérdés – Hont András meglepő kérdése Hegedüs Zsuzsa műbalhéját követően

Németh Balázs: a háború folytatódik, Európa tönkremegy. Nagyszerű kilátások…