in , ,

Deutsch: elutasítjuk a migránssimogatást, elég az uniós politikai zaklatásból!

Elég volt az intézményessé vált politikai zaklatásból, amelyet az Európai Unió Magyarországgal szemben gyakorol

Elég volt az intézményessé vált politikai zaklatásból, amelyet az Európai Unió Magyarországgal szemben gyakorol – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombati, sajtótájékoztatóján. A politikus nem hagyta szó nélkül Soros György európai parlamenti képviselőkre gyakorolt befolyását sem, mellyel kvázi a főrészvényes szerepét alakítja ki az unión belül. 

Deutsch Tamás sajtótájékoztatót tartott szombaton az Európai Unióból kiinduló politikai támadások felerősödése okán. A politikus kijelentette, a kormány és a magyar emberek elsöprő többségének az álláspontja világos és egyértelmű:

a leghatározottabban elutasítjuk a migránssimogató politikai törekvéseket, amelyek úgy tűnik mára elterjedtek Európa legtöbb országában, valamint az EU több intézményében. Magyarország nem kíván bevándorlóország lenni, élni kíván a szabad döntés lehetőségével, hiszen ez mindenkit megillet. A magyarok igenis dönthessék el maguk, kikkel akarnak együtt élni!

-mondta Deutsch, hozzátéve, a magyar nép elutasítja a Soros-tervet. Ismertette, a terv egy világos politikai program és ez az az elképzelés amely az EU intézményeinek politikai gyakorlatát lényegében meghatározza.

Soros György terve arra épül, hogy milliós nagyságrendben települjenek be Európába migránsok, szűnjenek meg a határvédelmi intézkedések, valamint kötelező felső korlát nélküli kvótarendszer jöjjön létre az EU-ban.

-fogalmazott az Európai Parlamenti képviselő. Kifejtette, az Európai Unió szabad és szuverén országok együttműködése, amely nem egy részvénytársaság, főrészvényesekkel, akik utasításokat fogalmaznak a kisebb részvényesek számára. Ezzel kapcsolatban hozzátette, minden olyan törekvést, amely szuverén országok belügyeinek befolyásolását célozza, Magyarország elutasítja, az alá-fölé rendeltséggel együtt. Kiemelte továbbá a szabadság, mint Európai alapérték fontosságát, így minden olyan törekvést, amely a szabad akaratból való együttműködést, döntés előkészítésben való véleménycserét, szabadon állásfoglalást kívánja korlátozni, a lehető leghatározottabban utasítják el a magyarok.

Ma Soros Györgynek és hálózatának van egy tudatos, nem rejtegetett törekvése, miszerint az EU meghekkelése által saját elképzeléseit akarja végigvinni. Ez veszélyezteti a legfontosabb Európai értéket, a szabadságot. 

-mondta Deutsch Tamás. A politikus ismertette továbbá: folyamatossá és gyakorlattá vált, hogy az uniós támogatási források megvonásában testet öltő fenyegetéssel, támadásokkal, politikai “hisztivel” akarják Magyarországot arra ösztönözni, változtassa meg a bevándorlással kapcsolatos elutasító álláspontját. A zaklatásnak az élet egyetlen területén, így a politikában sincs helye – hangsúlyozta.

A baloldal a diktatúra volt ügynökeire támaszkodik

A sajtótájékoztatón a PestiSrácok.hu arról kérdezte a politikust, mi a véleménye arról, hogy a baloldal legújabb közös miniszterelnök-aspiránsát, Balázs Pétert – mint a PestiSrácok.hu megírta – Brüsszelben, a kádári diktatúra idején a katonai hírszerzés foglalkoztatta? Deutsch elmondta, érdekesnek találja a baloldalon lassan szokássá alakuló tényt, amely szerint a kommunista nemzetbiztonsági szolgálatokkal szoros viszonyt ápoló emberekben látják a győzelem esélyét.

Medgyessy Péter esetében ez bejött, Balázs Péterrel kapcsolatban pedig csak annyit tudok elmondani, lassacskán tipikusnak mondható, hogy közel három évtizeddel a rendszerváltoztatás után a potens káderek úgy tűnik még mindig a kommunista rendszer titkosszolgálataival szoros kapcsolatot ápoló emberek 

-tette hozzá Deutsch Tamás.

Vezető kép: Origo.hu

(Ambrus Petra, pestisracok.hu)

 

 

Be kéne fejezni a sivalkodást Bernike! – Újabb LMP-s támadás a Debreceni Egyetem ellen

A DK már a templomot is sajnálja az erdélyi magyaroktól – Sőt, volt olyan DK-s kommentelő, aki Orbán halálát kívánta!