in ,

Deák Dániel: joggal merül fel, hogy Dorosz Dávid külföldi érdekeket szolgál – Videó

Szabó Tímea után most Dorosz Dávidról is lerántjuk a leplet

Szabó Tímea után most Dorosz Dávidról is lerántjuk a leplet; ezúttal Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője mutatja be a Karácsony Gergely körüli tanácsadókat, politikusokat, akikről finoman szóval is joggal merül fel a gyanú, hogy külföldi érdekeket szolgálnak. Nemrégiben kolléganőnk, Jurák Kata írt arról, hogy milyen külföldi gyakorlattal rendelkező kampánytanácsadók állnak Karácsony Gergely imázsának felépítése mögött. Most Deák Dániel tett közzé egy videobejegyzést, amiben Szabó Tímea után Dorosz Dávid történetének hátterébe is betekintést nyújt. Nézzék meg, érdemes!

 

 

Nem Szabó Tímea az egyetlen a főpolgármester stábjából, akivel kapcsolatban felmerült az, hogy nem a magyar érdekek, hanem külföldi cégcsoportok támogatása a legfontosabb számára. Ilyen Dorosz Dávid is, aki több gyanús amerikai központú civil szervezet tagja és gyakorta ír lejárató cikkeket hazánkról.

A „Kabul Rózsája” becenevet viselő Szabó Tímea mellett vajon még ki az Karácsony Gergely közvetlen környezetében, aki úgy jön-megy Amerika és Magyarország között, hogy szinte lehetetlen követni? Miért gondolják sokan, hogy külföldi érdekeket szolgál? Mit lehet tudni róla? Itt a válasz!

– írta Dorosz Dávidról szóló videójához Deák Dániel.

ÍME A VIDEÓ:

 

⁉A “Kabul Rózsája” becenevet viselő Szabó Tímea mellett vajon még ki az Karácsony Gergely közvetlen környezetében, aki…

Közzétette: Deák Dániel – 2021. július 30., péntek

(pestisracok.hu)

>Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Micsoda véletlen: halálos agypusztító fehérje szökött ki egy francia laborból

      Hoppá! Különleges katonai célokat ellátó magyar magáncég alakul