in ,

Deák Dániel fricskája: a főpolgármester ment csődbe

Karácsony igyekszik erőt felmutatni, és megfelelni annak az elvárásnak, amit Gyurcsány támasztott vele szemben.

„Karácsony Gergely szinte menetrendszerűen, félévente riogatja a közvéleményt Budapest csődjével. Miután a legutoljára megjelölt céldátumkor – 2023 márciusa – sem ment csődbe a főváros, a baloldali főpolgármester most ismét kiállt, és aggódó tekintettel újra azt mondta, csődközeli helyzetben van Budapest. De mi a helyzet valójában? Mi a célja Karácsonynak azzal, hogy megtagadja az adóbefizetési kötelezettségét? Kinek akar megfelelni ezzel valójában?

Ha meg akarjuk érteni Karácsony Gergely legújabb bejelentését, akkor vissza kell mennünk az időben három hetet. Gyurcsány Ferenc ugyanis ekkor a Spirit FM műsorában elárulta: úgy látja, hogy a főpolgármester ambíciói véget érnek a Blaha Lujza tér felújításával vagy azzal, hogy vigyék el a szemetet. A DK-elnök szerint Budapest szervezett politikai közössége lehetne alapja egy »szabad Magyarország« megteremtésének, de ehhez meg kell szervezni Budapestet politikai értelemben, és nem helyettes államtitkárokkal konzultálni még kétmilliárd forintról, hanem nekimenni a kormánynak.”

 

– Deák Dániel.

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

„Ez a gúny-díj földszintes és lapos, válaszra sem lenne érdemes” – így reagált a Mentálhigiénés Szövetség Bagdy Emőke „díjára”

Íme egy büszke hazaáruló – Molnár Csaba: hazafias kötelezettségem, hogy az uniós pénzek ne érkezzenek meg