in , ,

Íme egy büszke hazaáruló – Molnár Csaba: hazafias kötelezettségem, hogy az uniós pénzek ne érkezzenek meg

Molnár Csaba: Hazafias kötelezettségem, hogy az uniós pénzek ne érkezzenek meg

 „A célunk egyértelmű: addig ne jöjjön pénz, amíg az nem a magyar emberekhez, önkormányzatokhoz, vállalkozásokhoz kerül. Nekem hazafias kötelezettségem, hogy megakadályozzam, hogy az uniós pénzek Magyarországra érkezvén négy-öt ember zsebének tűnjön el. Ez hazafias kötelezettségem, aminek minden áron eleget fogok tenni” – jelentette ki Molnár Csaba a DK árnyékkormányinfóján a Magyar Nemzet tudósítása szerint.

A Gyurcsány-párt EP-képviselője szerint a hazánknak járó uniós források visszatartása abban a pillanatban meg fog szűnni, amikor a kormány garantálja, hogy ezeket  a pénzeket nem lopják el.

A politikus kérdésre válaszolva tagadta, illetve találgatásnak nevezte, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc utasításának eleget téve fordult szembe a kormánnyal és helyezte kilátásba, hogy a főváros nem fizeti meg a rá kirótt szolidaritási adó teljes összegét.

Az árnyékkományinfón részt vevő Kálmán Olga viszont úgy fogalmazott: ha a főpolgármester úgy dönt, hogy a szolidaritási adót csak a budapestiek kárára tudja befizetni, „akkor ez egy helyes cselekedet, politikailag és a gondos városvezetőként is”.

Arra azonban Kálmán Olga és Molnár Csaba sem volt hajlandó egyértelműen válaszolni, hogy elégedettek-e Karácsony munkájával, és hogy beállnak-e mögé a jövő évi önkormányzati választásokon.

Szavaik szerint erről csak ősszel dönt majd a DK.

Bár Molnár fenti kijelentése megdöbbentőnek hathat, de nem újdonság: egy hónapja maga Gyurcsány Ferenc is hasonlóan nyilatkozott.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Deák Dániel fricskája: a főpolgármester ment csődbe

Ha anarchistát játszotok: jön a könnygáz. Ha erőszakosak vagytok: jön a könnygáz. Ez ilyen egyszerű