in , , ,

Deák Dániel: Bajnai Gordonnal, Dobrev Klárával és Korányi Dáviddal közös lobbiszervezetben dolgozott együtt a letartóztatott baloldali EP-alelnök.

Ez az egész történet annyira gyönyörű, hogy nem is lehet mit hozzáfűzni

„Az élet a legnagyobb rendező, nagyon igaz ez a mondás!

A balliberális oldal az európai parlamenti elvtársaival együtt telitorokból ordibálják már egy évtizede, hogy Magyarországon tombol a korrupció, ezért el kell vonni az uniós forrásokat.

Erre mi történik? Magyarország megállapodott Brüsszellel, megkapja az uniós forrásokat, az Európai Parlament baloldali alelnökét pedig több társával együtt letartóztatják korrupció miatt, majd az is kiderül, hogy Bajnai Gordonnal, Dobrev Klárával és a hazai dollárbaloldal amerikai finanszírozását tető alá hozó Korányi Dáviddal közös lobbiszervezetben dolgozott együtt a korrupció miatt letartóztatott baloldali EP-alelnök.

Ez az egész történet annyira gyönyörű, hogy nem is lehet mit hozzáfűzni…”

 

– írja Deák Dani.

 


 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Guruló dollárok – Mindenki játssza a hülyét – Nem tudják, nem olvasták, nem látták, sosem hallottak róla – Videón, ahogy az ellenzéki polgármesterek semmit sem tudnak az Action for Democracy adománygyűjtéséről

A lengyelek szétcsesznek mindent? Erős zavarok az EU döntéshozatali mechanizmusaiban, most épp a lengyelek hátráltak ki a mi pénzünket is tartalmazó megállapodásból