in ,

Guruló dollárok – Mindenki játssza a hülyét – Nem tudják, nem olvasták, nem látták, sosem hallottak róla – Videón, ahogy az ellenzéki polgármesterek semmit sem tudnak az Action for Democracy adománygyűjtéséről

A hárommilliárd forintos támogatásról pedig saját bevallása szerint Karácsony Gergely is tudott.

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, két héttel ezelőtt Karácsony Gergely beismerte: tudott a városdiplomáciai főtanácsadója által létrehozott Action for Democracy adománygyűjtéséről.  A főpolgármester akkor ragaszkodott hozzá, hogy nem az ellenzéki pártok, hanem

csak „civil szervezetek” kapták meg a több mint hárommilliárd forintos támogatást.

A Mediaworks Hírcentrum riportere a városvezetés balliberális képviselőit kérdezte arról, hogy volt-e bármilyen információjuk a támogatásokról.

„Ebből az Action for Democracy-s dologból nekem gőzöm sincs, én egy polgármester vagyok, és nem is követem ezeket az eseményeket” – nyilatkozta például Soproni Tamás Terézváros momentumos polgármestere, de ugyanígy kibújt a válaszadás elől Kiss László – Óbuda, Gajda Péter – Kispest, László Imre – Újbuda és Horváth Csaba – Zugló polgármestere is.

A videót alább tekinthetik meg: 

 

(mandiner.hu)

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Most akkor Dobrev is megy a dutyiba? Soros-szervezetben dolgozott együtt Dobrev Klára és a korrupciós botrányba keveredett EP-képviselő

Deák Dániel: Bajnai Gordonnal, Dobrev Klárával és Korányi Dáviddal közös lobbiszervezetben dolgozott együtt a letartóztatott baloldali EP-alelnök.