in ,

Cen­zúra. A Fa­ce­book tö­rölte a be­ván­do­lás­el­le­nes fi­a­ta­lok vi­de­ó­ját /is/

Va­ló­szí­nű­leg nem tet­szett nekik a nyi­tott ha­tá­rok­kal szem­beni fel­lé­pés és az, hogy a fla­mand fi­a­ta­lok le­tép­tek egy Uniót rek­lá­mozó zász­lót a helyi vár fa­lá­ról. Videó!

A Facebook cenzorai szinte egy időben törölték Lázár János miniszter Bécsben készített videóját és a Schild & Vrienden nevezetű belgiumi flamand fiatalok szervezetének videóját.

Ez utóbbi vírusként terjedt el az interneten és már 300 ezren látták, amikor a Facebook eltüntette. A fiatalok feltöltötték a Youtube-ra is, de baloldali bejelentések nyomán onnan szintén törölték. A szervezet azonban ismét feltöltötte azt, így – egyelőre – még bárki láthatja…

Hogy mi szúrt szemet a Facebook cenzorainak? Nos, a Schild & Vrienden tagjai a nyitott határokat képviselő szervezetek ellen tiltakoznak,akik “be akarják venni” a genti Gravensteen kastélyt. Gent egy csodás kis flamand kereskedőváros, a Gravesteen vár pedig Philip Alsace gróf kastélya.

“A baloldal milliónyi bevándorlót szeretne beengedni Európába, akiknek itt nincs jövőjük. Mi, flamand fiatalok ellenállunk a nyitott határok propagandájának”

– hangzik el a videóban.

A videónak része egy akció is, amelynek során a Schild & Vrienden az Uniót reklámozó zászlót szaggatott le – feltehetően ugyanannak a kastélynak a faláról. Közben, a helyszínen “véletlenül” megjelent néhány baloldali érzelmű fiatal, akik rögtön fasisztának is nevezték őket, ahogy ez mindig lenni szokott, amikor észérvek alapján nem tudnak vitázni.

Egyébként, miért is csodálkoznánk a fentieken?Tavaly Soros György is beszállt a Facebook tartalmakat cenzúrázók sorába azzal, hogy egy “közhasznú” irodát hozott létre, amelynek neve Correctiv. A Correktiv tavaly tavasszal valamivel több mint 100 ezer eurót kapott a Soros–féle Nyílt Társadalom Alapítványtól és személyesen magától a spekulánstól is.

Eközben a címlapon
(ripost.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A migránsok miatt adót kell emelni Svédországban

Orbán: a migráció pénzügyi terhe agyonnyomná Magyarországot