in ,

Orbán: a migráció pénzügyi terhe agyonnyomná Magyarországot

A miniszterelnök a gödöllői Régió Plusz Televíziónak adott vasárnapi interjújában elmondta, a pénzt vagy fejlesztésekre költjük, vagy bevándorlóországot kell felépíteni a migránsoknak.

 

Magyarország jövőjét egy közvetlen veszély fenyegeti, az, hogy bevándorlóországgá alakítanak bennünket. Brüsszelnek az erre vonatkozó elképzelése egyre nyilvánvalóbb, a legújabb javaslat szerint legalább tízezer migránst kellene befogadni. A Soros-birodalom egész Európát bevándorlókontinenssé akarja alakítani, és megtámad mindenkit, aki az útjában áll, nemcsak Magyarországot, hanem Csehországot vagy Szlovákiát is”

– fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint a közép-európai bevándorlásellenes kormányok össztűz alatt állnak, és fognak állni a jövőben is. Elmondása szerint vannak, akik azt szeretnék, ha Magyarországot elárasztanák a migránsok, és átalakulna számos nyugat-európai nagyvároshoz hasonlóan.

Én ezt nem kívánom Magyarország számára. A saját gyermekeimnek sem kívánom, ahogy a gödöllői fiataloknak sem kívánom, hogy olyan világban kelljen élni, amelyet alapvetően a migránspolitika és a bevándorlás határoz meg”

– mondta a gödöllői televíziónak a kormányfő, majd kiemelte, tudnia kell a magyaroknak azt, hogy ez nyílt és közvetlen veszély, és nem egyszerűen csak a biztonságunkat fenyegeti, hanem van pénzügyi következménye is.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök szerint Ausztria és Németország is nehezen birkózik meg a bevándorlás problémáival, pedig azok a világ leggazdagabb országai.

Magyarország ezt a terhet nem bírná el”

– fogalmazott.

A miniszterelnök kijelentette, vagy nyugdíjat emelünk, vagy a migránsokra költjük a pénzt, vagy családtámogatás van, vagy bevándorlópolitika van, mindent nem lehet megvalósítani.

Azt a pénzt, amit egy rendbe tett gazdaság képes előállítani, inkább a magyarokra, a magyar fiatalokra, magyar nyugdíjasokra és magyar településekre kell költeni, és ne idegenből ide érkező migránsokra, bevándorlókra. Álljunk tehát ellent, védjük meg Magyarországot, legyen nemzeti kormányunk, amely kiáll az ország mellett”

– közölte a miniszterelnök, aki szerint a nyugat-európai országokban, különösen a nagyvárosokban, megnőtt a bűncselekmények száma, főleg a nők ellen elkövetetteké. ”

Nem látom be, miért kellene nekünk ilyen jövőt választani”

– fogalmazott.

(forrás: Bokor Gábor, 888.hu)

Cen­zúra. A Fa­ce­book tö­rölte a be­ván­do­lás­el­le­nes fi­a­ta­lok vi­de­ó­ját /is/

Bayer: azt szeretnénk, hogy ne az iszlamizáció legyen a túlélésünk feltétele