in , ,

Bús Balázs megmutatja, hol van Szabó Tímea helye

Szabó Tímeának elgurult a gyógyszere

Szabó Tímea, ahogy mindig, most is hazudik.

„Ahogy a Mandineren olvasom, Szabó Tímeának elgurult a gyógyszere, és a zöld hazugságaik lelepleződése után még agresszívebben próbál támadásba lendülni. De Szabó Tímea, ahogy mindig, most is hazudik.

Javaslom, hogy maradjunk a tényeknél:

  • A Mocsáros-dűlőre én rendeltem el változtatási tilalmat, ez van a mai napig érvényben. Kár úgy tenni, mintha nem mi védtük volna meg. Ez a tény.
  • Senki nem tervezett ide lakóparkot, egészen addig, amíg a pártelnöktársa, Karácsony Gergely vezette főváros ki nem jelentette, hogy a Mocsáros-dűlő 268 ezer négyzetméterén megszünteti a zöld felületet lakás/iroda és egyéb ingatlanfejlesztés céljából. Ezek a tények kedves Tímea.
  • A Hajógyári-szigeten se akadályozott meg semmilyen lakóparkot Szabó Tímea, mert ez az elképzelés csak az ő álmaiban (meg a balos Álomsziget projektben) létezett. Itt kajak-kenu sportközpontot akadályozott meg maximum. A gátépítést elleneztem, és nem adtam rá tulajdonosi engedélyt, ellentétben a Kiss László vezette önkormányzattal. Minek ez a felesleges hazudozás kedves Tímea?
  • A vagyonkezelő vezetője kijelentette, hogy Kiss Lászlóval megvan a „deal”, épülhet a Mocsárosra lakópark. Ez hallható, még akkor is, ha kedves Tímea a homokba dugja a fejét.

Összefoglalva a Szabó Tímea-féle zöld politikát:

1. 2019-ben hatalomra jutva első intézkedésként kivágták a Szentendrei úti fákat, melyeket a kampányban még a testi épségük árán keresztül is védelmeztek.

2. Megszüntették az egykori bányaterületekre (Testvérhegy) készült erdőtelepítési projekteket és elkezdték a terület felparcellázását, bérbeadását.

3. Tulajdonosi hozzájárulást adtak a Hajógyári sziget gátépítési előkészítéséhez, melyhez korábban én a tulajdonosi hozzájárulást megtagadtam. Mikor rájöttek a hibájukra, nagy kommunikációs kampánnyal a sziget megmentői szerepében tetszelegtek.”

 

– írja Bús Balázs.

 

 

Add tovább!

Pofonegyszerű, hogy Kamu Geri miért lépett vissza Maki Zaj javára! A Városháza gate miatt!

Baloldali celebek, akik a NER pénzéből élnek, mégis gyűlölik a jobboldalt: Demcsák Zsuzsa