in ,

Pofonegyszerű, hogy Kamu Geri miért lépett vissza Maki Zaj javára! A Városháza gate miatt!

Ennyi a történet

Egy régi mondás úgy tartja, hogy a történelmet odafele éljük, de csak visszafele értjük meg.

Milyen igaz. Kamu Geri miniszterelnök-jelölti visszalépését mindenki a budapesti állapotokkal, és a népszerűségvesztéssel próbálta igazolni. Ebben valóban lehet valami, de csak most válik igazán világossá, hogy Kamu Genyó miért lépett vissza igazán. Megneszelték, hogy jön a Városháza-gate, hiszen minden kormányzati intézkedést valamilyen csoda folytán (besúgók) mindig előre megtud az ellenzék, és elkezdenek olyan ügyekben kampányolni, amit aztán a kormány meglép, és az ellenzék mutogat saját magára, hogy ez miattuk van. Nem, nincs miattuk, szimplán valaki súg rendszeresen a kormányból nekik, ezért tudnak meg előre dolgokat.

A városháza gate is egy hasonló ügy. Nem állítjuk, hogy kormányzati körökből épült fel a botrány, Anonymous nagyon jó munkát végez, de tény, hogy alapos munka van mögötte. Ezt neszelhette meg Kamu Genyó csapata, és úgy látták, jobb ha Genyó visszalép.

És visszalépett.

Véleményünk szerint ennyi van a történetben, semmi több.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Ez egyre durvább – Újabb hangfelvétel: hangfelvételen beszélnek arról, hogy az ellenzék mozgása mögött külföldi finanszírozók állnak – Videó

Bús Balázs megmutatja, hol van Szabó Tímea helye