in ,

Brutálisat hazudott a RETEK Klub a vakcináról! Itt vannak a részletek

Az RTL Klub álhírét a hvg is átvette

Repülőgéppel érkezik Magyarországra a koronavírus elleni védőoltás első szállítmánya, ez hangzott el az RTL Klub híradójában péntek este. Az álhírt az adás után a hvg is megírta az RTL-re hivatkozva. Azt is állították, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér már hónapok óta készül a vakcinák érkezésére.

Ezzel szemben a Koronavírus Sajtóközpont december 24-én közleményt adott ki, amelyet az Origo is megírt. Ebben leírták, hogy december 26-án, szombaton reggel érkezik meg Magyarországra az Európában elsőként engedélyeztetett koronavírus elleni oltóanyag, a Pfizer-BioNTech vakcinája. A vakcinaszállítmány várhatóan a kora reggeli órákban lépi át a határt, ahonnan rendőri biztosítás mellett érkezik meg elsőként a Dél-pesti Centrumkórházba, majd további négy kórházi oltópontra.

Ahogy az Origo is megírta, szombat reggel, Hegyeshalomnál egy teherautóval érkezett meg az első adag vakcinaszállítmány.

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Willkommen! Eközben Berlinben megint lövöldözés volt

Óriási magyar siker! Svédországban is összegyűltek az aláírások a nemzeti régiók mellett – már csak egy ország hiányzik a sikerhez