in ,

Willkommen! Eközben Berlinben megint lövöldözés volt

Lövöldözést jelentettek szombaton a berlini Kreuzberg városnegyedből, négyen megsebesültek, a támadó elmenekült – közölte a német főváros rendőrsége.

A környéket – ahol egyebek közt a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) központja is található – lezárták, helyszíni beszámolók szerint a levegőben rendőrségi helikopter is köröz.

A rendőrségi szóvivő közlése szerint a sérülteket kórházba vitték, a berlini tűzoltóság Twitteren közzétett tájékoztatása szerint három ember állapota súlyos. A Bild német napilap azt közölte, információik szerint négyen sérültek meg súlyosan.

 

A rendőrség szerint a támadást vélhetően nem politikai indíttatásból követték el. – írja az origo.hu

 

Az M1 tudósítása szerint hajnal 4 óra előtt történt a lövöldözés. 4 súlyos sérült van. A német rendőrség helikoptereket is bevetett a forró nyomok követésére. A szociáldemokrata párt székháza a közelben van egyébként. Az elkövetők után nagy erőkkel kutatnak. – tudósít az M1.

 

Érdekes, a német rendőrség rögtön kijelentette, hogy nincs politikai motívum a támadásban. Jajj, de érdekes. Aztán eltelik egy hét, és amikor már senkit sem érdekel, bejelentik, hogy ez valójában terrortámadás volt. Ez az új nyugati módszer.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megérkezett a vakcina Magyarországra! Már szombaton megkezdődik az egészségügyi dolgozók oltása

Brutálisat hazudott a RETEK Klub a vakcináról! Itt vannak a részletek