in ,

Brigitte Bardot a muszlimok terrorja ellen – A filmcsillag nyilvánosság elé állt bevándorlással kapcsolatos véleményével.

Tömör, velős

Brigitte Bardot, az ötvenes-hatvanas-hetvenes évek filmsztárja, aki 1973-ban úgy döntött, hogy visszavonul a filmezéstől, megszólalt a migránskérdésről. A Les valeurs actuelles-nek nyilatkozott tavaly, de a francia közösségi oldalakon egyre többet idézik gondolatait. Hiszen a muszlimokkal kapcsolatos gondok azóta tovább súlyosbodtak. Azt mondta Bardot, hogy nem szeretne hazájában több iszlamistát látni, és nem szeretné, ha elvennék országa kultúráját, azt a kultúrát, ami neki nagyon fontos.

Az interjúban Bardot úgy látja, hogy Franciaország egyre süllyed lefelé, a hagyományos értékek eltűnnek. „Nem azért harcoltam Algéria francia elfoglalása ellen, hogy most Franciaroszágot elfoglalják az algériaiak” – mondta. Szerinte nagy gond van Brüsszellel is – arról beszélt, hogy ki kellene lépnie Franciaországnak az Európai Unióból.

„Nem akarok több iszlámistát látni. Egész Franciaország tele van burkában járó nőkkel, ez elfogadhatatlan. Úgy viselkednek a saját hazájukban, ahogy akarnak, de ne kényszerítsék ránk a szokásaikat. Én is tiszteletben tartom az ő kultúrájukat, ők is tartsák tiszteletben a miénket. Egy régmúlt világ diszkriminációját akarják ránk kényszeríteni. Én nem bántom egy másik ország kultúráját, szokásait, vagy identitását, de az enyémet se bántsa senki” – mondta a 83 éves színésznő.
(magyaridok.hu)

A magyarországi zsidók érdeke is Orbán Viktor győzelme

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától