in

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

Toroczkai László szerint semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel.

Toroczkai Lászlót, az ellenzéki párt alelnökét Vona Gábor pártelnök és Szél Bernadett, az LMP társelnöke előző esti találkozójáról kérdezték a párt keddi sajtótájékoztatóján – írja a Magyar Hírlap.

A Jobbik alelnöke szerint pártja a legerősebb ellenzéki erő, ezért nincs miről tárgyalni az LMP-vel. Hozzátette, hogy szerinte az LMP kezd úgy viselkedni, mint egy politikai prostituált, emellett egyébként sem szívleli a pártot.

Nemcsak az értékrendünk áll nagyon távol egymástól, hanem én személy szerint is rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától is”

— mondta.

Úgy véli, hogy a hétfői botrányt kirobbantó hangfelvételt, melyen Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje pénzt ajánl Midi Melániának a visszalépésért, az LMP szivárogtatta ki.

Ennek ellenére a napokban az LMP társelnöke, Szél Bernadett új időszámításnak nevezteazt, hogy a Jobbikkal, az MSZP-Párbeszéddel és Gyurcsány Ferenc pártjával is tárgyalóasztalhoz ülnek. Az LMP miniszterelnök-jelöltje szerint – bár még vannak kommunikációs hiányosságok a felek között – az ellenzéki együttműködés ma már nem tűnik lehetetlen küldetésnek. Ez az összefogás Morvai Krisztina szerint azonban egyenesen „horrorkoalíció lenne”, amely kész lenne beengedni a migránsokat Magyarországra.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Brigitte Bardot a muszlimok terrorja ellen – A filmcsillag nyilvánosság elé állt bevándorlással kapcsolatos véleményével.

Az új Európában ilyenek a mindennapok