in , ,

BRÉKING! – Megettek egy olasz lányt a migránsok Olaszországban

18 éves volt

MEGEHETTÉK A NIGÉRIAI BEVÁNDORLÓ ÁLTAL FELDARABOLT LÁNYT

AFRIKAI ÉS EURÓPAI KULTÚRÁK TALÁLKOZÁSA AVAGY A MIGRÁCIÓ SOKSZÍNŰSÍTŐ HATÁSAI

Kannibalizmus áldozata lehetett a 18 éves olasz lány, akit egy nigériai bevándorló brutálisan megölt és feldarabolt – állítják vezető bűnügyi szakértők.

 

Kannibalizmus áldozata lehetett a 18 éves olasz lány, akit egy nigériai bevándorló brutálisan megvert, majd megölt és feldarabolt – állítják vezető bűnügyi szakértők.

Múlt hónapban, Pamela Mastropletro feldarabolt testét bőröndökbe gyömöszölve találták meg egy Pollenza tartománybeli utcában.

A rendőrség biztonsági kamerák felvétele alapján őrizetbe vett egy 29 éves nigériai bevándorlót. A kitoloncolásra váró drogdíler házában megtalálták az áldozat néhány véres ruhadarabját. A rendőrség kizárta a drogtúladagolás lehetőségét.

A gyilkosság egy ősi voodoo szertartás keretein belül történhetett.
Forrás: www.infowars.com

A bűnügyi szakértők szerint a különösen kegyetlen gyilkosság a nigériai maffia védjegyeit hordozza magán. Elborzadva tapasztalták, hogy hiányzik az áldozat szíve és nemi szervei. Valószínűsíthető, hogy Mastropletro ezen testrészeit kannibál módon elfogyasztották. A jelek arra utalnak, hogy a gyilkosság bizonyos spirituális erők megszerzéséért, egy ősi voodoo szertartás keretein belül történt.

Az olasz társadalom egy része a tömeges migrációval azonosítja a gyilkosságot. Ezzel egyetemben, egyre nő Luca Traini támogatottsága, aki tüzet nyitott színesbőrű járókelőkre, hogy megbosszulja a lány halálát.

 

(forrás: Dubai Viktória, magyaridok.hu)

BRÉKING! – Feljelentették Junckert és Merkelt a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon

Libsi agymosás gyerekeknek: Soros pécsi „civiljei” migránsimádatra agitálják a magyar iskolásokat