in ,

BRÉKING! – Feljelentették Junckert és Merkelt a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon

Na végre

FELJELENTIK MERKELT  ÉS JUNCKERT

 

Feljelenti a Honfoglalás 2000 Angela Merkelt és Jean-Claude Junckert a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon – jelentette be a civil szervezet elnöke a Bel­gium budapesti nagykövetsége előtt rendezett tiltakozáson, amelyen nyilatkozatot nyújtottak át a Benelux állam diplomáciai személyzetének.

Szilvásy György beszédében kifejtette: a német kancellár és az Európai Bizottság elnöke túllépték hatáskörüket azáltal, hogy elárasztották Európát migránsokkal. Mint kiderült: a demonstrációt a belga miniszterelnök Magyarországot és a visegrádi négyeket zsaroló megszólalása miatt rendezte az egyesület Belgium képviselete előtt.

Az ellen is protestáltak, hogy Charles Michel kijelentette: konszenzus hiányában egyszerű többséggel akarnak dönteni a migrációt szabályozó dublini egyezményről, ezzel felrúgva az unió jogrendjét. – Ezt nem tehetik meg, nem tekinthetik a közép-európaiakat másodrendű állampolgároknak – szögezte le lapunk kérdésére Szilvásy György.

Hozzátette: az akciónak figyelemfelhívó jellege van, nem számítanak reakcióra a nagykövetségtől. A Honfoglalás 2000 közleményében emlékezteti Belgiumot a gyarmatosítás idején elkövetett bűneikre és kegyetlenségeikre. Szerintük a belgák ugyanúgy gyarmatosításra készülnek, mint annak idején, csak a célpont ezúttal Euró­pa keleti fele.

A demonstráción a Soros Györgyhöz köthető álcivil szervezetek elutasítása érdekében szólaltak fel, s a nemzeti kormány támogatását kérték a megjelentektől.
(Kiss Adorján, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Felhívás a konzervatív sajtó részére – teljes bojkott a DK-s hírekkel kapcsolatban

BRÉKING! – Megettek egy olasz lányt a migránsok Olaszországban