in ,

Bravo! Újabb baloldali városban alakultak ki dugók – Szeged is összeomlott

Ennyit tud a baloldal

 

Egy neve elhallgatását kérő szegedi lakos jelezte számunkra, hogy dugók mindennapossá váltak a csongrádi megyeszékhelyen. Az aktuális forgalmi akadályokról Bartók Csabát, a szegedi Fidesz elnökét kérdeztük, aki elmondta: a Belvárosi híd lezárása azt hozta magával, hogy dugók alakultak ki a Bertalan hídon. Bartók ismertette velünk továbbá azt a tényt, hogy a reggeli órákban Újszegedről Szeged irányába, míg délutáni órákban visszafelé alakulnak ki torlódások. Hozzátette: mindez a városvezetés hanyag forgalomirányítása miatt történik így.

 

– Mi, a Fideszben úgy gondoljuk, hogy megfelelő előkészületek mellett ez a forgalomleállás megelőzhető lett volna, illetve még mindig elkerülhető lenne, méghozzá a kérdéses órákban – a rendőrség igénybevételével – humán forgalomirányítás alkalmazásával a Bertalan hídon

– hangsúlyozta a képviselő.

 

„Szeged belvárosában több nagyberuházás is elindult nyár folyamán, a munkálatok pedig nagyjából egy évig fognak tartani” – áll az önkormányzat friss beruházásról szóló oldalán.

 

Egy hónappal ezelőtt még a Kossuth Lajos sugárúton állandósult a dugó Szegeden. Bartók Csaba elmondta, hogy most a Belvárosi híd lezárása miatt azon a szakaszon annyira lecsökkent a forgalom, hogy a torlódások megszűntek, ám a munkálatok még mindig folynak. Júliusban ennek kapcsán még Német Ferenc, fideszes képviselő mondta el a Szeged MA portálnak, hogy a munkások sajátos műszak alapján végzik a munkájukat.

 

„Már több mint egy hónapja fel van túrva a Kossuth Lajos sugárút, a munkások heti 1-2 napot dolgoznak, alkalmanként 2-3 órás műszakban, de előfordul, hogy 4-5 napig semmilyen munkavégzés nem történik”

– ecsetelte tapasztalatait a fideszes önkormányzati képviselő még júliusban.

 

A politikus akkor emlékeztetett: Botka László polgármester azzal indokolta az aktív munkavégzés hiányát, hogy a buszmegállókat úgynevezett bazaltbetonnal töltik fel, aminek legalább öt hét a kötési ideje.

 

 

(Ternovácz Áron, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Demeter Márta megint pártot váltana

Ha mindenki elmegy szavazni, jövőre sz*rrá verhetjük az ellenzéket – Még az IDEA szerint is vezet a Fidesz