in ,

Agyhalál – Demeter Márta megint pártot váltana

Hát így megy ez az ellenzéki térfélen.

 

Demeter Márta MSZP-s politikusként kezdte, majd kiábrándult a szocikból és úgy döntött, hogy Lehet Más a Politika, úgyhogy gyorsan csatlakozott is az LMP-hez. Most azonban úgy tűnik velük is meggyűlt a baja, ezért inkább Jakabékhoz közeledne. Jakab Péter a Jobbik elnöke számolt be Facebook-oldalán arról, hogy az LMP politikusa úgy döntött, amennyiben 2022-ben újra képviselői mandátumot szerez, úgy munkáját a Jobbik-frakcióban folytatja.

 

„Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat.

A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam”

– írta posztjában a politikusnő.

Már csak az a kérdés, mi lesz veled Demeter Márta ha a Jobbikot is megunod? Sok párt már nem maradt.

Bár úgy tűnik Mártának elfelejtettek szólni, hogy tök mindegy, hogy a szivárványkoalíción belül melyik párthoz csatlakozik, a vezérük ugyanaz marad: Gyurcsány.

 

(888.hu)

 

 

Add tovább!

Levendula ügy – Nevetséges szabályokkal teszi tönkre Brüsszel a mezőgazdaságot

Bravo! Újabb baloldali városban alakultak ki dugók – Szeged is összeomlott