in ,

Bohár Dani is kiakadt a buta Telexen: itt volt a független-objektívek nagy esélye. Amivel aztán nem éltek.

Aztán eljött a nagy pillanat, ugyanis a kormányfő szerdán megtartotta a szokásos év végi sajtótájékoztatóját

„Hetek óta arról szólnak a balliberális »újságírók« napjai, hogy különféle helyzetekben akarják megszólaltatni Orbán Viktort. A korai kelést hírből sem ismerő liberális csődület még arra is képes volt, hogy a hajnali misén zaklassa a miniszterelnököt. Micsoda meglepetés! A magánprogramján nem szeretett volna Orbán Viktor mélyinterjút adni a Telexnek, a templomból kifelé jövet.

Természetesen ezt a baloldali sajtó úgy állította be, mint a hazai sajtószabadság lábbal tiprása. Kikészültek idegileg. Azon csodálkozom, hogy nem próbáltak bejutni az Orbán család vasárnapi ebédjére, hogy ott zaklassák a miniszterelnököt. Maradjunk annyiban, hogy kritikán aluli volt, amit műveltek.

Aztán eljött a nagy pillanat, ugyanis a kormányfő szerdán megtartotta a szokásos év végi sajtótájékoztatóját, ahol minden médium minden újságírója ott lehetett és kérdezhetett. Őszinte leszek, arra számítottam, hogy itt bizony nagyon fontos, jogos, előremutató kérdések lesznek, ha már a misét is megzavarták ezért.

Erre mi történt? A nagy semmi. Elment az összes magát nagyon okosnak képzelő, valójában szánalmat sem érdemlő nagybetűs »újságíró« és egyetlen értelmes kérdést nem tettek fel a miniszterelnöknek. Két órán keresztül lehetett kérdezni, de nem volt olyan pillanat, amikor Orbán Viktornak kicsit is meg kellett erőltetnie magát a válaszadással.

Az intellektuális különbség a magyar miniszterelnök és a teljes baloldali sajtó között körülbelül akkora, mintha a Csomolungmáról egyből elindulnánk a Mariana-árokba.”

– írja Bohár Dani.

 


 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Na, tisztázzuk végre a libsikkel, hogy mi a különbség Orbán Viktor kordonbontása és a tanárok illegális tiltakozása között

Szabályosan menekülnek a Momentumosok a DK-ba! Kétségbeesetten várják Donáth visszatérését a Momentumban