in , ,

Na, tisztázzuk végre a libsikkel, hogy mi a különbség Orbán Viktor kordonbontása és a tanárok illegális tiltakozása között

Almát a körtével

Almát a körtével, elvtársak!

 

Nyivákol a liberális tábor, hogy Orbán is polgári engedetlen volt, amikor kordont bontottak a Kossuth téren, akkor most miért ítéli el a kormány a törvényeket nem betartó tiltakozó tanárokat és miért rúgják ki őket.

 

Nnnna, akkor tisztázzuk az alapokat:

  1. A kordon törvénytelen volt. Ezt a bíróság utólag is kimondta. A kordon hivatalosan is el lett bontatva. Orbán Viktor és a Fidesz frakció anno tehát egy törvénytelen állapotot szüntetett meg „polgári endegetlenség” címen. Továbbá: nem voltak követeléseik, szimplán elbontották a kordont jelképesen a bíróság pedig később kimondta, hogy a kordon törvénytelen volt, Gyurcsányék ugyanis 2006 óta nem szerették a tiltakozókat. Ellenben az Orbán-kormány nem tesz ilyet, sőt, ha úgy alakul, akkor a liberális tüntetők még a Fidesz székházat is szétverik.
  2. A tanárok a szabályokat, törvényeket nem betartva nem veszik fel a munkát, mindenféle tiltakozásnak van módja, a törvényes keretek között, időben bejelentése a munka nem felvételének (sztrájk), de ezt több libernyák tanár nem tette meg, ezért hát ki letetek rúgva. És továbbra is ki lesznek rúgva, ha hepciáskodnak.

 

Ez ilyen egyszerű, elvtársak: nem érdemes az almát a körtével összehasonlítani, oké?

 

Na, puszi, örülünk, hogy a mindenszo.hu szerkesztősége segíhetett a libsi sajtónak.

 

mindenszo.hu

 

 

Hoppá! Colt fegyvergyár lesz Magyarországon

Bohár Dani is kiakadt a buta Telexen: itt volt a független-objektívek nagy esélye. Amivel aztán nem éltek.