in ,

Bognár Zsolt most Róna Péternek mutatta meg, hogy merre van az „arra” – Íme

A hazaszeretetlen

Róna Péter a Jobbik EP-listavezetője torzít, mint a homorú tükör az elvarázsolt kastélyban.
Azt írja a Jobbik büszkesége:

,,A hazánkat szeretni egy normális országban nem azt jelenti, hogy kötelezően szeretni kell az éppen aktuális kormányt, sőt! A hazaszeretet éppen azt jelenti, hogy amikor a regnáló kormány döntéseivel és tetteivel szembemegy a nemzeti érdekekkel, akkor felismerjük azt, és bármi is legyen a retorzió, felemeljük ellene a szavunkat.”

Mi a torzulás ebben a fejtegetésben? Mondom!
1. A hazai ellenzék nem ,,amikor” megy szembe a regnáló kormány döntéseivel és tetteivel, hanem unos-untalan, mindig, folyton-folyvást és kivétel nélkül.
2. Nem a nemzeti, valós érdekeinkért megy szembe az ellenzéki reszelék mindennel, hanem kizárólag önös hatalmi érdekük elérésének szándékával. Ez akkora különbség aminek nagyságrendjét nincs az a többszörös,, ami kifejezhetné.

Azt is mondja Róna Péter, hogy:
,,És hogy mi a hosszú távú nemzeti érdek, hazánk érdeke? Nos, azt a gyermekeink, unokánk jövője szempontjából kell néznünk és vizsgálnunk. Az, ami nekik jó, az a nemzeti érdek, ami pedig számukra kedvezőtlen, az nagyon nem az.”

Miből gondolja, hogy a nemzeti érdek egy olyan objektív, tényszerűen leírható valami – aminek pozitív és negatív hatásai ráadásul csak a jövőbeli megtörténésük esetén lajstromozhatóak – aminek meghatározása egyszemélyi feladata lenne önnek?

Ebben a végtelenül megosztott országban, ahol közel tízmillió féle NEMZETI ÉRDEK létezik, ahol az ellenzék vélt nemzeti érdeke tökéletes ellentéte a kormánypártok e tárgyban vallott meggyőződésének, akkor a demokrácia játékszabályaira tekintettel nem a hatalmon levők országvezetési felhatalmazása az, ami a többség nevében eldönti, hogy mi is az a nemzeti érdek?

Róna összegzi is, hogy szerinte mi tartozik ebbe a fogalomkörbe:
,,Ebből a szempontból Európa mellett állni, és annak szerves részének lenni nemzeti érdek, az oroszoknak kiszolgáltatni hazánkat, a kínaiaknak eladósítani a magyarokat a nemzeti érdek elárulása.”

Na ne már!
Ki mondta Önnek, hogy a kormány nem áll Európa mellett? Ki mondta önnek, hogy Európa jelenlegi működése hibátlan és nem illethető kritikával? A békepártiság kezdetektől történő képviselete miért kiszolgáltatása hazánknak és végezetül miért ragadja ki Magyarországot, mint Kína eladósítottját? A gazdaságban a fél – ha nem az egész világ függőségi viszonyban áll Kínával. A nem egyoldalú, hanem hazánk érdekében történő, a kölcsönös előnyök szem előtt tartásával kötött gazdasági szerződések létrejötte nemcsak Kínával, hanem bármely, hazánknak előnyös gazdasági szereplővel már miért lenne nemzeti érdekünk kiszolgáltatása?

Maradjunk annyiban, hogy a világon sehol nincs kolbászból a kerítés és ahhoz, hogy Magyarország talpon maradhasson, hála Istennek és remélhetőleg soha nem a Róna Péter félék hatalmi vágyai testesítik és fogják megtestesíteni a nemzeti érdeket, hanem a karcos, akár a falig elmenő politikai és gazdasági érdekeink érvényesítése.
Tessenek választást nyerni, na majd akkor lehet szervilisen átrajzolni a nemzeti érdekünk kereteit, addig meg a sápítozás helyett tartson önvizsgálatot Róna úr.
Örülök, ha segíthettem.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Tomboló hungarofóbia – A Politicóban sározza Magyarországot Vera Jourová

Ezek világégést akarnak – Gazdák, ne hagyjátok!