in , ,

Ezek világégést akarnak – Gazdák, ne hagyjátok!

Macron provokál

A németek is így kezdték: „Szó sem lehet fegyverről”, majd kaptak az ukránok pár német sisakot.

Most már a németek mindent küldenek: tankot, párducot, leopárdot, mindent, lőszert, amit akartok.

Mi történik ma Macronnal? Megemlíti lényegében a Harmadik Világháború lehetőségét: NATO katonákat küldeni Ukrajnába. Ez egyenlő lenne a totális háborúval.

Persze most elhatárolódnak a NATO tagországok, a nagyok, az olaszok, meg a németek stb, Stoltenberg….

Ismerjük ezt: a németek is csak sisakot küldtek először.  Macron ellen most még tiltakoznak. Le vannak osztva a szerepek, hogy ki mit mondjon. Tiltakoznak, aztán majd szépen egyesével belemennek és kész is a baj.

Európa Amerika kezében van, Amerika meg a Nagy Tesó kezében. A kör bezárult. Az Európán élősködő vezetőket el kell zavarni nyáron, az EP választásokon! De addig is reméljük a gazdák vágnak egy kis ösvényt nekünk!

 

Hajrá, európai gazdák!

 

 

mindenszo.hu

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Bognár Zsolt most Róna Péternek mutatta meg, hogy merre van az „arra” – Íme

Nógrádi György szerint Macron javaslata a harmadik világháború előjátéka