in , ,

Bognár Zsolt megsemmisítő írása a Mandiner hungarofób kedvencéről, Farkas Attila Mártonról

Ha vak lovat nem is, de egy színét váltó kaméleont megkockáztatnék Martin Ethelwolfnak

 

Ha vak lovat nem is, de egy színét váltó kaméleont megkockáztatnék Martin Ethelwolfnak
A Mandiner-kegyelt megint szólt:

,,Jobber barátaim! Nemzettestvérek! Komolyan azt hiszitek, hogy az oroszoknál majd jók lesztek? Csak mert elpicsázhatjátok a libsiket? Meg szidhatjátok az amikat, csak mert épp vonulnak ki innen? Vagy komolyan beszoptátok, hogy Kárpátalja megint a miénk lesz?
Antiimperialista elvtársaim! Azt hiszitek, hogy az orosz imperializmus majd osztja a marxizmust, és megkímél titeket, csak mert bomlik a NATO, és ebben ti elvi partner vagytok?
Csasztuskásokká átvedlett repperek! Komolyan gondoljátok, hogy lesz ruszki fellépés? Max egy darabig. Itthon. Mint hasznos hülyéknek egy kis „nemzeti” színpad.
Nagy lesz ám a csalódás. Mármint amikor megint ruszki fennhatóság lesz.
Egy vak lóért nem adnám.”

Részemről van egy egy más előjelű, szerzői olvasata is a fentieknek, íme:
Balfék elleneim! Nemzetünk apátlan-anyátlanjai! Komolyan azt gondoljátok, hogy az amcsiknál majd jók lesztek? Csak mert a pléh pohár helyett arany kádból remélitek inni a Jack Daniel’s-t? Beszoptátok, hogy a nemzet-aljaként lesztek a teteje?
Independent comrades! Azt hiszitek, hogy az amerikai gender és woke majd megkímél titeket, ha szétbomlasztotta a létezésetek öröknek hitt kereteit és ti előzetesen még elvi partnerek is vagytok ebben?

Na és ti, mindenszarozókká átvedlett balvégi firkászok! Komolyan azt gondoljátok, hogy lesznek majd vendégszerzői bedolgozásaitok a The New York Times-ba? Ne reménykedjetek. Legfeljebb egy rikkancsnak az epizódszerepe eshet le számotokra Alföldi Róbert rendezésben a haszontalan hülyéitek mindegyikének. Az is csak egy darabig. Ti még csalódni se fogtok, mert az ülep az ülep, hát nem mindegy az nektek, hogy melyik, nemzetietlenek?
Én meg arra fogadnék, hogy számotokra a fennhatóság az, ami elsődleges. A lényeg, hogy legyen, bárhonnan is érkezzen.

Ha egy vak lovat nem is tennék fel erre, de egy színeváltó kaméleont azért feltétlenül.

UI: Az álnevű Farkas Attila Márton nem tényező, de gunyoros és sértő irományaira időnként muszáj reagálni.
.
Bognár Zsolt /Parabolha/

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Sulyok Tamást kóstolgatta a fotón látható nyomi alkotmányjogász – Bognár Zsolt tette helyre a csávót

Felszólítjuk a Mandiner.hu szerkesztőségét, hogy ne szemlézze többet a hungarofób, magyargyűlölő Martin Ethelwolfot (Farkas Attila Márton)