in ,

Felszólítjuk a Mandiner.hu szerkesztőségét, hogy ne szemlézze többet a hungarofób, magyargyűlölő Martin Ethelwolfot (Farkas Attila Márton)

A jobboldaliak rovására jelenik meg ez a hungarofób a mandiner.hu-n

Tisztelt Mandiner.hu Szerkesztőség!

 

Sokadjára kérjük Önöket, hogy itt az ideje elfelejteni szemlézni a hungarofób „szerzőket”. Egy magyargyűlölő egyiptológust Önök rendszeresen szemléznek, a neve: Martin Ethetlwolf, mármint ez az álneve, az igazi neve, Farkas Attila Márton. 

Sokadjára kérjük Önöktől, hogy ne szemlézzenek magyargyűlölő, hungarofób liberálisokat, mert ezzel is csak a nemzeti oldaltól veszik el a felületet, Martin Ethelwolf miatt nem jelenhet meg a szemlék között egy nemzeti oldalon álló, hazafi, jobboldali megmondóember, újságíró, publicista.

Komolyan kérdezzük Önöktől: miért szemlézik folyamatosan a hungarofób Farkas Attila Mártont?

Rokon? Ismerős? Haver? Barát? Bratyi?

Vagy mi? Hm?

 

 

mindenszo.hu

 

 





 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Bognár Zsolt megsemmisítő írása a Mandiner hungarofób kedvencéről, Farkas Attila Mártonról

Remek a műsor! Ez vicc! Már mindenki Magyar Péteren röhög – Tovább szaporodnak a baloldali pártok: Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik