in ,

Bognár Zsolt (joggal) kigúnyolta a szaporakezű Gréczyt és Gyurcsányt – Fiktív kép-narráció Gyurcsány és hű táskahordózója, Gréczy Zsolt között

Gréczy: Hallod Feri, hogy dübörgünk?

Gréczy: Hallod Feri, hogy dübörgünk?

Gyurcsány: Csak az ég dörög, Zsoltikám.

Gréczy: Lehet, de mi, szociáldemokrata ratatata csim-bum, európai magyarok nem adjuk, nem adhatjuk fel és különben is, Orbán a hibás!

Gyurcsány: Ez a tiszai áradás nagyobb volt, mint a kolontári és a devecseri. A vörösiszap is nagy pusztítást okozott, most meg tessék, bennünket mosott el ez a fránya ,,Tisza”.

Gréczy: Mi lesz most velünk Feri, jaj-jaj-jaj?
/A háttérben bongyor-Vadai és Kálmán-szolga, kiegészülve a DK-s női részleggel visszhangozzák: jaj-jaj-jaj!/

Gyurcsány: Megvan! Lemondunk, kilépünk a DK-ból és csinálunk együtt egy Tisza párt kettőt, árnyék-DK néven. Zsoltikám, te leszel az én sofőröm, a mindenes Nagy Ervinem. A többiek majd jönnek utánunk, hiszen ez egyszer már bejött, amikor az MSZP-t tettük taccsra.

Gréczy: Gondolod, hogy menne másodszor is??

Gyurcsány: Egy próbát megér!

Gréczy: Vannak ehhez felvett anyagaid?

Gyurcsány: Nekem ne lennének? Neked is voltak Zsoltikám, csak azok saját magadról készültek. Emlékszel, hogy mekkora kűrt futottál a hancúrléceddel? Én bedobok egy öszödi beszéd kettőt, na mit szólsz?

Gréczy: Kétszer ugyanazzal?

Gyurcsány: Hát persze. Felújítom és mindenkit besározok. Látod, hogy mennyien hajlandóak lutrira szavazni. Mi leszünk az árnyék-DK, a frissítő ellenzéki csobogás. A lényeg, hogy kompromittáljunk mindenkit és meglásd, özönleni fognak a szavazók az új formációnk zászlaja alá.

Gréczy: Mi lesz a szlogenünk?

Gyurcsány: Szavazz a megújult árnyék dékára, megveszünk mindenkit kilóra, dekára.

Gréczy: Ez jó!

Gyurcsány: Naná! Ebben a k*rva országban, mi az hogy, nagyon is.

 

Bognár Zsolt /Parabolha,/

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A kommunista Amerikai Népszavás Bartus bevédte Gyurcsányt – A komcsik összetartanak

Ki eteti majd a sok kis Jávor Benedekbe oltott Draskovics Tibort, ha egy esetleges új választás kipenderíti őt a székéből?