in , ,

Ki eteti majd a sok kis Jávor Benedekbe oltott Draskovics Tibort, ha egy esetleges új választás kipenderíti őt a székéből?

Még bénább kacsa

„Ébredés hajnali kilenc órakor. Fél 10 körül kakaózás a konyhában, lehetőleg Facebook-élőzéssel, kormánymószerolással. Fél 11-kor beesik a fotós, nélküle egy tapodtat sem. Uzsgyi a Városházára, szolgálati autóval, buszsávban, az épülettől két sarokra átszállás szolgálati kerékpárra, érkezés udvari fotósok gyűrűjében, formatervezett vigyorral. 11 óra, második mentesítő kakaó már az irodában. Gál J. vagy valamelyik nem diszgráfiás kolléga szól, hogy kitolna egy »Karácsony-posztot« (valami kormánymószerolást). Jóváhagyva.

Telextől Mariann csörög (aznap már hetedszer), kérdi, miben segíthet. Eligazítás. Közben megérkeznek a személyes tanácsadók, vannak vagy húszan, lökdösődés a kávéautomatáknál. Egyenkénti kihallgatás. A karbonügyi szakreferenssel való bájcsevej közben megéhezés, ebéd 12 tájban (dinsztelt tücsök).

 

Harmadik kakaó. 13 óra körül le az udvarra, friss fotók biciklin. A megfeszített mosolygástól begörcsöl a bájgödör, Tüttő kiropogtatja. 14 órakor újabb Karácsony-poszt. Újabb tanácsadók megkérdezése arról, mi folyik a városban. 17 órára tanácsadók letudva, de vége a munkaidőnek, s amúgy is kezdődik valami SZFE-s, katás, klubrádiós, CEU-s, internetadós vagy Isten tudja, milyen tüntetés, ott a helye. Valahogy így fest egy átlagos Karácsony-féle »munkanap«.

Rejtély, ennyi szorgalommal és szakértelemmel hogyan navigálta Budapestet csődközelbe…”

 

(Pilhál Tamás)

 

 


 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Bognár Zsolt (joggal) kigúnyolta a szaporakezű Gréczyt és Gyurcsányt – Fiktív kép-narráció Gyurcsány és hű táskahordózója, Gréczy Zsolt között

A képen látható drogos „izé” el akarja távolítani a Turul szobrot! Hagyod?