in , , ,

Bognár Zsolt arról, hogy a Nemzeti Konzutláció kapcsán Cseh Katalin a magyarok helyett, az EU-t védte meg

Tanár úrnak, illetve tanárnőnek tisztelettel jelentem….

Mint az iskolai létszámlejelentéseknél óra elején, de még az óvodai szintű panaszkodás szinvonalán leledzve, Cseh Katalin szólásra jelentkezett az EP-ben, ahol egy plakátot lobogtatva, de szégyenszemre papírról puskázva és némi zaklatottság tüneteivel is vegyítetten felolvasta éppen aktuális árulkodását.

A corpus delictije szerint az, hogy Alex Soros és Ursula von der Leyen együtt van feltüntetve egy kormány által sokszorosított plakáton, aminek a szövege, hogy ,,Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!” , nos ez Cseh Katalin szerint:
,,Gyalázatos lejárató kampány, dezinformációs támadás az Európai Unió ellen.”
Ha egy ilyen plakátot Cseh komolyan vehető támadásnak tekint az unió ellen, akkor nagy a baj! Vagy nem ezen a földön él, vagy csupán fáj neki a valóság talán nem egészen véletlenül mögé gondolható nyilvánvalósága.

Nem is vesztegetek erre több szót, csupán jelezni szeretném, hogy Cseh Magyarország képviseletére lett kiküldve az unióba és nem azért, hogy reggeltől estig annak törvényesen megválasztott kormánya ellen áskálódjon. Ha már elsöprő többséggel a magyarok folyamatában negyedszer a mostani, hatalmon levő kormánynak szavaztak bizalmat, az az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogyha annak intézkedései ellenében nyitja szólásra a száját, akkor Magyarország többségi érdeke ellen cselekszik.

Ez fekete és fehér, nincs köztes délibábos Hortobágy!
Utolsó gondolatom az, hogy ahelyett, hogy a magyarok többségi bizalmára hajtana ,,államférfiaktól és államnőktől” duzzadó pártjának égisze alatt, minimum visszás, hogy inkább egy nemzetközi gittegylet azonnali intézkedését várja saját, kordont bontó kisebbségi érdekeinek mihamarabbi hazai érvényesüléséért.
Nem tudom emlékszik-e arra, hogy az óvodában talán még nem, de az általános iskolában már kifejezetten utálta és megvetette a közösség azokat a nadrágos illetve szoknyás gerébdezsőket”, azaz női megfelelőiket, akik a közösség általuk kritizált problémáit nem helyben, házon belül, hanem rutinszerűen, mindig egy külsős felettesnek történő árulkodással kívánták orvosolni.
És akkor a nagybetűs felnőttkor hasonló figuráinak megítéléséről még egyetlen keresetlen szót sem ejtettem. Vagy mégis?

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A libsik megint sírhatnak – Hivatalos: jöhet az 1 milliárd eurónyi uniós forrás Magyarországra

Egy megrázó élménybeszámoló – A mindenszo.hu szerkesztőségébe csak most köszöntött be a Covid – Megrázó élménybeszámoló, egyenesen a szerkesztőségből