in ,

Németh Szilárd: Csepeli gerincút helyett van „méhlegelő”

Továbbra sem épülhet meg a csepeli gerincút folytatása

Továbbra sem épülhet meg a csepeli gerincút folytatása, mert a főváros harmadjára is „elszerencsétlenkedte” az európai uniós pályázatot, így marad a „méhlegelő” – mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, honvédelmi minisztériumi államtitkár pénteken Csepelen újságíróknak.
A kormánypárt választókerületi elnöke kifejtette: a gerincút első szakasza, a Teller Ede út 2011-ben készült el, meghosszabbítása az M0-s autóútig jelentősen javítaná a városrész közlekedését, megszűnnének az agglomeráció és a teherforgalom miatt a kerületben jelenleg tapasztalható forgalmi dugók.
Harmadszor bukta el a főváros vezetése az európai uniós pályázati pénzt, amiből a gerincút folytatását meg lehetne valósítani,

elmaradt a már elkészült szakasz mellé ígért közpark megépítése is, „így marad a szügyig érő gaz és a méhlegelő” – fűzte hozzá. Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára kijelentette: „a főváros minden nyafogás ellenére megkapja a kormány támogatását a fejlesztésekhez, ahogyan az a csepeli gerincút esetében is megtörtént, de valahogy mégsem jön össze a siker.”

(mti, facebook, mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Durva! Varga Mihály: a második negyedévben 12-14 százalékkal nőhet a gazdaság

      Beindult a Fidesz! Bajkai István: a DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az – Videó