in ,

Bayer Zsolt a Soros tervről – Hullarablók, maffiózók

Amint várható volt, Soros György is beszállt a magyarországi belpolitikába

Amint várható volt, Soros György is beszállt a magyarországi belpolitikába. Mármint személyesen, hiszen áttételesen – alapítványai, NGO-i, helyi talpasai és kitartottjai révén – eddig is benne volt alaposan, többek között ezért volt itt az ideje hónapokkal ezelőtt néven nevezni őt, és kiugrasztani a nyulat a bokorból. (Már abban az esetben, ha a nyúl Soros kapcsán a megfelelő állathasonlat.)

Szóval Soros beszállt a hazai belpolitikába, méghozzá egy nyilatkozattal és egy interjúval. A nyilatkozat azt a célt szolgálja, hogy cáfolja a Soros-terv létezését. Nincs kedvem belemenni az összes részletbe, de még kevésbe sem. Legyen most elég annyi, hogy a nagy cáfolat egyik fontos pontja, miszerint Soros csak 2015-ben akart évi egymillió migránst betelepíteni Európába, most már csak évi 300 ezret akar. (Hurrá, taps, ováció.) A többi lényegi pont (fejpénz, hitelfelvétel, családegyesítés stb.) meg nincsen cáfolva. Helyette inkább egy interjú van, amelyben elhangzik a kulcsmondat: „Orbán egy maffiaállamot irányít” – s mint ilyen, nyilván ő maga is maffiózó, sőt egyenesen a főmaffiózó. A keresztapa.

Ennek a körnek nagyjából húsz éve nem volt egyetlen fontos, lényegi, húsbavágó, eredeti, a valós ügyekről szóló mondata sem hazáról, sem népről, sem nemzetről, sem gazdaságról, sem semmiről. Nagyjából annyit tudnak vakogni, hogy „megszorítás”, „hitel”, „euró”, „nyugati modell”, egyéni szabadság”, „melegjogok”, „gender”. Erre pedig egy páviánt is be lehet tanítani ennyi idő alatt. De ezeknek a fentiekről úgynevezett politikai kommunikációjuk sem volt az elmúlt húsz évben, egyetlen megjegyezhető üzenetet, kommunikációs panelt, rövid tőmondatot sem tudtak kitalálni. Ezeknek egyetlenegy valamiről van tőmondatuk. Orbán Viktorról. És mindig ugyanaz: Orbán a maffiózó, a keresztapa, a diktátor. Ezt jött most megerősíteni Soros.

És akkor itt álljunk meg egy szóra. Ha már maffia, maffiózó stb., akkor bizony ő maga az etalon. Soros György egy maffiózó. Egy bűnöző. Annak is indult. Saját bevallása szerint (Istenem! De szeretné azt az ominózus interjút eltüntetni örökre ez a gyáva, hazug senkiházi!) kamaszként a nyilasok uralta Magyarországon zsidók vagyonának összeírásában és elrablásában segédkezett. Saját hitsorsosait, sorstársait lopta meg. Ahogy fogalmazott abban az interjúban: Ha én nem csinálom meg, megcsinálja valaki más.

Ja, hogy Soros akkoriban még szinte gyerek volt, és különben is, mi egyebet tehetett volna? Ez egész jó érvnek tűnik, csak hát ugyanezek a körök Nobel-díjas írókat, népszerű színészeket is meghurcoltak már, mondván, kamaszként a Hitlerjugend meg a Waffen-SS tagjai voltak, vagyis nácik, tehát zárójelbe tehető az életművük, még inkább a becsületük. Rendben, értjük. De ha Grass és Tappert náci, és nincs bocsánat, akkor Soros egy nyomorult hullarabló, és szintén nincs!
Szóval Soros hullarablóként indul, és pont úgy folytatja.

Tőzsdei manipulátorként minden skrupulus nélkül támad meg egész országokat, nemzetgazdaságokat, valutákat, és minden skrupulus nélkül tönkre is teszi azokat. A világ számos országában elfogatóparancsot adtak ki ellene, körözték, kitiltották szintúgy számos országból, persona non grata, és nemcsak Ázsiában, jaj dehogy, hanem például Nagy-Britanniában és Franciaországban is voltak ilyen korszakai. Na, ennek a hullarabló, gátlástalan gazembernek a hátsójában tűnik el éppen Brüsszel, és ez a gazember maffiózik Orbán kapcsán.

Jó és helyes és üdvös, ha tisztában vagyunk az ilyesmivel. És azzal is, hogy mostantól majd megint Orbán lesz az antiszemita. Meg mi, mindannyian.

Kivéve Vona és a Jobbik – ahogy ezt Heller Ágnes már beharangozta.

 

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

AfD: a Merkel-korszaknak vége – AMEN! Jön föl az AfD!

Ez sem stadion rovatunk – Új városnegyed születik a WestEnd mellett